• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Sezonu Öncesi Hazırlık Dönemi

Hazırlık Maçı | Maç Sonucu

𝗚𝗮𝗹𝗮𝘁𝗮𝘀𝗮𝗿𝗮𝘆 𝗠𝗖𝗧 𝗧𝗲𝗰𝗵𝗻𝗶𝗰 66-77
Žalgiris Kaunas

📊 Skor dağılımımız;
James Palmer 15 Sayı
Errick McCollum 12 Sayı
Fabian White 10 Sayı
John Meeks 7 Sayı
Muhsin Yaşar 7 Sayı
Will Cummings 5 Sayı
Jerome Robinson 4 Sayı
Tibet Görener 2 Sayı
Can Korkmaz 2 Sayı
Cihat Dalgalı 2 Sayı
Hazırlık maçı normaldir deyip geçelim

Bir takımın Koçu Don Nelson değilse, takım Nowitzki, Steve Nash, Stephen Curry gibi oyunculardan kurulu değilse, amacınız da sadece NBA de showtime basketbolu oynamak değilse bu şekilde savunma yapmadan oynamak hangi aklın ürünü anlamak mümkün değil. Lig başladığında yine ligden düşme mücadelesi veren takımlardan 90 sayı yiyip yenilmeye namzet bir takım.
Loserlikte üstüne koyup ilerliyoruz

Uzun uzun yazdım ve sildim,hiçbir şey yazmaya gerek bile yok.Top oyuna sokulurken adam paylaşımını bile yapamayan akıl fukarası takım.

Maodo Lo yok,Francisco yok,Tubelis yok,Birutis yok.Goss desen maksimum 10 dk civarı oynuyor.Tofaş’ın canı istedikçe içinden geçtiği takıma karşı oynadık,Euroleague takımına karşı değil.Son bölümde basit hatalar yapmasa Tofaş 10 sayı ve üstü farkla kazanacaktı Zalgiris’e karşı.

Tempoyu düşüren ve savunmada geçilmeyen takıma karşı üretkenliğin tamamen durdu.Rezalet bir savunman var.Zalgiris’in kolay turnike kaçırdığı en az 5-6 pozisyon var ki bir tanesi açık alanda.Üst üste kazandığımız hazırlık maçlarının ne kadar yanıltıcı olduğu bugün sıradan bir takıma karşı ortaya çıkmış oldu.
Kabul edelim. en kötü olduğumuz amatör branşlardan, hatta en kötüsü erkek basketbol maalesef.

𝗚𝗮𝗹𝗮𝘁𝗮𝘀𝗮𝗿𝗮𝘆 𝗠𝗖𝗧 𝗧𝗲𝗰𝗵𝗻𝗶𝗰 vs. TOFAŞ
Hazırlık Maçı ▪️ 14.00 ▪️ Gloria Sports Arena, Antalya

📺 Karşılaşma Gloria Sports Arena YouTube Kanalı’ndan canlı olarak yayınlanacak.

Hazırlık Maçı
Gloria Sports Arena, Antalya

ilk yarı sonucu : 49-41

Robinson'un alınma sebebi Palmer'a şükretmemizi sağlamak olabilir.

Muhsin'in ikili oyun savunmasındaki en büyük silahı devrilen oyuncuya verilen pası ayağıyla kesmek. Bunun dışında herhangi bir planı yok. Herkesin burun kıvırdığı Bishop bile şu uzun rotasyonunda çabuk ayaklarıyla fark yaratır, pis işleri yapar.

Uzun transferi gerçekleşirse Bishop'un dışarda kalacağını düşünüyordum ancak Robinson dışarda kalır sakatlık olmadığı sürece

Çok Fail bir takım olmuşuz ya. İzlerken 404 veriyorum. Dümdüz izleyip keyfini çıkarmalık takım olmuş, beklentiye girmemek lazım.

Hazırlık Maçı
Gloria Sports Arena, Antalya

Maç sonucu : 91-91

📊 Skor dağılımımız;
John Meeks 20 Sayı
Fabian White Jr. 16 Sayı,
James Palmer Jr. 13 Sayı,
Will Cummings 13 Sayı,
Errick McCollum 9 Sayı
Muhsin Yaşar 8 Sayı,
Tibet Görener 6 Sayı,
Buğrahan Tuncer 3 Sayı
Jerome Robinson 3 Sayı

Gloria Basket Turnuvası her sene gayet iyi bir turnuva olurdu.Bence bu sene EuroBasket’ten ötürü mü bilmiyorum ama organizasyon kısmını hiç yapamamışlar.Hatırlıyorum,Micic Efes’teyken Efes-Tofaş maçı kıyasıya bir rekabet içerisinde geçmişti.Spiker ve yorumcu o gün,sponsorlar bu turnuvaya ciddi önem verdiğinden oyuncular da kolay kolay maçı bırakmıyorlar falan demişti.

Bugün bakıyorsun,ne spiker var ne de geçmiş sezonlardaki gibi bir heyecan.

Jerome Robinson son pozisyonda gözleri topta olsa faul yapmayacak. Topa bakmadan elini salladı ve faul yaparak 3 faul kullanmalarına neden oldu. Ne savunma yapar ne hücumda var. Bu kadar yetersiz bir transfer olamaz. Yeboah olsa çok daha büyük katkı verir. Yani olacak iş değil.

Şurdan 3 atış çıkardı tofaş. Fabin White, Robinson, Palmer. Hepsi berbat oyuncu berbat.

Geri