• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-26 Trendyol Süper Lig (Futbol)

Bjk Orkun'u aldı çok iyi transfer ama adamlar geçen sezondan beri kanat oyuncusu sıkıntısı çekiyorlar ve yönetimleri hala kanat transferi yapmadı.Oysa kanatlara çok iyi transferler yapmaları gerekirdi,zaten teknik direktör tercihleri hatalı,bu şekilde şampiyonluk yarışına çok erken veda ederler.

Fb zaten Mourinho ile devam ederek bir sezonu daha mahvetti,transfer konusunda da iyi değiller.Ben Bissouma,Asensio gibi isimleri aldılar sanmıştım.

Bu sezon çok daha iğrenç olacak,rekabetin olmadığı bir ligde şampiyonluğa ne kadar sevinebilirsin ?

Seviniriz seviniriz merak etmeyin. Sevinmekle kalmayıp arta kalan enerji ve zamanımızla asıl hedefimiz olan Avrupa kulvarında derece almaya çalışırız.
Şunların dünkü gibi her divan kurulu toplantısından 5 dakikalık alıntılar bile ne kadar kirli işlerle neler yaptıklarını gözler önüne seriyor. Bunlar kulübü kurtaracaklarına birbirlerinin Türk sporunda ne dalavereler çevirdiklerini yüzlerine vuruyorlar sokak kavgası gibi. Bizim kulübün hukukçuları biraz üzerine gitseler de netice alsalar diyeceğim ama...

Orkun mu iyi transfer? Büyük kazık yediler.

Aziz Yıldırım haklı olarak çıldırmış,o bilinen eski Aziz Yıldırım olmuş,başkan olsa psikolojik olarak camiaları toparlanır,adam FB'yi gerçekten seviyor.Tartıştığı Hamdi Akın'ı tanımıyorum ama nedense adamdan hiç pozitif enerji alamadım.Aziz Yıldırım bizim başkanımız olsa en az 4 veya 5 euroleague şampiyonluğumuz olurdu,futbolda en kötü ihtimal şampiyonlar ligi finalimiz olurdu,kulübün winnerlığı sayesinde vasat başkanlarla bu başarıları elde ettik,kudretli başkanla neler neler başarırdık.

Eylül'de Ali Koç yine seçilir ama futbolda başarısızlık yaşayacakları için kulüpte çatışma devam eder,FB'de kaos ortamı şiddetlenecek gibi.

Geri