Ben bizim ligimizle ilgili veya Fener'in maçlarıyla ilgili pozisyon konuşmayı sevmiyorum.Uzun bir süredir %100 inandığım bir şey varsa,o da yapının Fenerbahçe’yi ligde tutma çabalarıdır.
Bırakın bu ligin Bayern Münih’i olacaksak olalım.Bırakın bu ligin uzun yıllar Manchester City’si olacaksak olalım.Ligin izlenirliğinin daha da aşağıya gerilememesi için biz neden erken kopartabileceğimiz ligde Nisan-Mayıs ayına kadar mücadele ediyoruz ? Neden sizin anlamsız kavgalarınızın,algılarınızın içine çekiliyoruz ?
İrfancan’ın yediği gole de anlam veremiyorum.Tuttuğun topu nasıl elinden kaçırıyorsun ? Sen genç kaleci misin ki bu kadar basit hata yapıyorsun ? Ligimizde sıralama yapsak,100 tane kaleci hatasıyla yenilen gol hazırlasak,1. sıraya bu golü yazar ve öyle devam edersin.
Fenerbahçe’nin bir de tek farkla önde olduğu maçın son dakikalarında topu bu kadar rakibe vermesi,rakibe bu kadar orta yaptırması tuhaf.11 kişi topun karşısına geçiyorsun,santrforun duran top dışında 1. bölgede rakibin karşısında bekliyor.Bu kadar kolay orta yaptıracaksan neden 11 kişi topun karşısındasınız ? Yenen gol sonrası aklıma direkt Kayserispor maçı geldi.Bunu belki biz de yapıyorduk fakat 4 sene önce falan yapıyorduk.Takım halinde,önde oldukları maçta bu kadar geriye çekilmeye devam ederlerse benzer senaryoları yaşamaya devam ederler.