• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-26 Trendyol Süper Lig (Futbol)

Kaleci,kalesini terk ediyorsa %100 topa vurabilmelidir.Iskaladım,zamanlama hatası yaptım;ben bunları kabul etmiyorum.

Gaziantep FK kalecisinin hatasını söylüyorum.Onuachu,Abena’dan kurtulduktan sonra Abena yetişir veya yetişemez o ayrı konu.Sen kaleci olarak topun sekeceğinin farkındasın.Fakat top sektikten sonra topa doğru hareketleniyorsun.Orada top sekmeden çıksan topa vurma şansın olacak ve golü önleyeceksin.

Onuachu hayvan gibi,onunla boğuşmak cidden çok zor.Bugün bir kez daha gördük,adam ikili mücadelelerde yıkılmak bir yana çelik gibi duruyor.

Kaleci Burak’ın iyi kurtarışları da oldu.Yediği golden sonra Augusto’nun şutunu ayağıyla çok iyi çıkardı.

Antalyasporda 17 yaşındaki Hasan Yakub İlçin muazzam bir potansiyeli var. Yazın bizle adı anılmıştı. Ama Fb militanı yago denen adam işi sulandırıp olmamasına sebeb olmuştu.

Hakemliği bitecek gibi.
Bizi çok hırpaladığı olmuştu.
Umarım bitirirler de kurtuluruz.

En sevmediğim hakemlerden birisi Yaşar Kemal diğeri de buydu.Yaşar Kemal Uğurlu bırakmıştı,hayırlısı olsun.

Fener-Alanyaspor maçında hakemin yaptığı da çok garip.Alanyasporlu'ya geçtiği anda avantaj bitiyor.Alanyasporlu oyuncular duruyor,Fenerli oyuncu topu tekrardan alıyor ve avantaj diyor.Bunlar hata falan değil bambaşka bir şey yapıyor.

Futbolun adaleti varsa Kasımpaşa maçı kaybetmez hatta 10 kişi olmasına rağmen maçı bile kazanabilir.Fenerbahçe Kasımpaşa 10 kişi kaldıktan sonra hiç pozisyona giremedi.Giremediği gibi topu da Kasımpaşa'ya bırakıp Kasımpaşa ataklarını ve buram buram geliyorum diyen golü izledi.

Fenerbahçe'de garip bir şuursuzluk var.Otorite boşluğu net var.Teknik direktörünü benimsemeyen oyuncular,ne yaptığı belli olmayan çaycıdan beter bir Tedesco,sahada liderlik eden oyuncu olmadığı gibi,mücadele eden,maçı isteyen,baskı kuran bir takım yok.

10 kişi takım karşısında geriye düşse tepki gösterecek oyuncular yok sahada.Fenerbahçe-Kasımpaşa maçı değilde Kocaelispor-Kasımpaşa maçı oynanıyor sanki.

Tam overrated Ederson'u almadık diye keyiflenecekken , yerli kaleciye 30M verdiğimiz aklıma geliyor ve kursağımda kalıyor.

10 kişi Kasımpaşa 17 şut , şikeciler 7 şut olarak gördüm az önce maçı açınca. Maç sonu gol beklentisi de 0,8 , evet 0,8.
6.haftada 3.maçta puan kaybı yaşadılar.

Tedesco maçtan önce yoğun bir dönemden geçiyoruz demiş.İnsan şunu derken bir durur düşünür.Trabzonspor maçında rakibinin golü iptal edilmiş ve 70 dk'dan fazla 10 kişi oynamış.10 kişi kaldıktan sonra ileriye çıkamamış.

Peşine hafta içi yine evindeydin.Bugün yine İstanbulda'sın ve ek sürelerle beraber 50-60 dk rakibin 10 kişi oynadı.Stoperde Çağlar,orta sahada Bartuğ-İsmail sağda İrfan Can Kahveci,santraforda akıl tutulması Talisca ile oynuyorsun.Yahu çaycı kardeşim Talisca'yı santrafor olarak ne zaman izledin ? Yorgunluk ayağı yapacaksan ilk oynatmaman gereken adam Talisca'dır.Skor 1-1 e geldiğinde yalandan Cenk'ide oyuna alıyorsun.Cenk ile başlayıp Nesyri ile devam etmen zor mu ? Avrupa'yı bahane ediyorsun,elinde Nene var oynatsana.Mourinho kötü teknik direktör,Tedesco teknik direktör bile değil.

Kendi taraftarı bile adama demediğini bırakmıyor.2.yarı Tedesco yerine Köksal baba takımın başında çıksa bu kadar aciz olmazdık diye.

Okan Buruk giderse, bizimle de ismi kesin olarak anılacak hocalardan biri Tedesco olurdu. O yüzden bunları gördükçe Okan Buruk’u savunmaya devam edeceğim.

Beşiktaş kaç tane yabancı hoca denedi? Solskjaer kötü hoca mı? Manchester United’ı çalıştırmış ve puan ortalaması ikinin üzerinde.

Bizim sorunumuz teknik direktör değil; asıl sorun scout ekibi ve transfer komitesi. O çok beğendiğiniz yabancı takımlardaki teknik direktörleri alın, ister PSV’den ister AZ Alkmaar’dan… Bakalım Beşiktaş’ın veya bizim takımın başına geldiklerinde aynı başarıyı gösterebiliyorlar mı?

Bunu anlamak zor olmamalı.

Yine puan kaybetmişler.Mourinho gidince daha kötü oldular,o varken en azından bu kadar kötü değillerdi.Bu güzel kadro nasıl bu kadar berbat sonuçlar alabiliyor inanılmaz.

Seçim olayına ise gerçekten şaşırdım.Ali Koç kazanır diyordum.Bence Ali Koç'a dönmesi için yalvaracaklar.Yani Saran Ali Koç'u aratacak.

Fenerliler Ali Koç gitmeden Tedesco'yu bize çaktı diyorlardı.Bu açıklamaya bakınca,ortak karar olarak geldi sanırım.

İsmail Kartal varken niye macera arıyorlar ? Bu kadar para harcayıp ya tutarsa diyerek teknik adam getiriyorsun.Ali Koç İsmail Kartal'ı getirse seçimi kazanırdı.Mesela Sergen FB'de başarılı olabilirdi,FB'nin bu kaliteli kadrosunu Sergen'e vereceksin,rahat kafayla çok başarılı olabilirdi.

Beşiktaş'ı Sergen kurtaramıyorsa hiç kimse kurtaramaz.

Geri