Zor bir kura geldi.
Maksimum 10 puan bekliyorum.
Maksimum 10 puan bekliyorum.
Malesef çok beklentim yok. 4 aydır kaleci bulamayan bir yönetim ve ısrarla orta saha transferi istemeyen bir hoca olduğu müddetçe Avrupa'da başarılı olamayız.Bizim içeride alacağımız 2 galibiyeti kaçırmazsak; deplasmandan Ajax-Monaco-Frankfurt üçlüsünden min.4 almak birde içeride Liver-Atletico birinden 3 puan 13 yapar ki o da ilk 24 e atar bizi.
Malesef çok beklentim yok. 4 aydır kaleci bulamayan bir yönetim ve ısrarla orta saha transferi istemeyen bir hoca olduğu müddetçe Avrupa'da başarılı olamayız.
Şunu şöyle koyayım 1 ay öncesine ait. Çok feci içime doğmuştu, bazen doğuyor.İçerideki Liverpool maçından puan ya da puanlar bekliyorum. Öte yandan şu fikstürden en az 10 puan çıkarmak lazım.
Dün kazanadığımız zafer geçen yılki Totenham zaferi gibi olmaz inşallah,umarım kendi sahamızda oynayacağımız görece daha zayıf takımlara karşı da aynı motivasyonu ve mücadeleyi gösteririz ayrıca artık şeytanın bacağını kırıp deplasman galibiyeti alma zamanımız da geldi. İnşallah çok kötü başladığımız bu serüveni istediğimiz şekilde noktalarız ve herkese tekrardan Avrupa Fatihi olduğumuz hatırlırız.Futbolda geçmiş kadar günümüzün şartları da önemlidir sadece futbol değil hayat için de bu geçerli biz öyle atıp tutuyoruz fikrimizi söylüyoruz ama imkansız diye bir şey de yoktur benim endişem şu:Biz geçmişte Bayern'e iyi oynadık ama diğer rakiplere karsı iyi oynamadık oynasaydık zaten çıkardık bu grupta yenilsek bile City, Liverpool ve A.Madrid gibi takımlara karşı iyi oyunla yeniliriz ezileceğimizi düşünmüyorum esas mesele şu aynı oyunu aynı konsantrasyonu Bodo Glimt, Union SG , Frankfurt, Monaco ve Ajax'a göstermek. Burada Galatasaray olumlu anlamda bir oyun istikrarı yakalarsa kalbürstü takımlar harici kolay kolay kaybetmez ha burada iş Okan Buruk'ta bitiyor bunu sağlayabilirse hem şahsi kariyeri ve Galatasaray level atlar City Liverpool A.Madrid gibi takımlarla ilk tur değilse bile hedef ilerlemek ise er ya da geç oynayacaktın bana göre Liverpool maçının içeride olması olması size komik gelebilir ama avantaj. Bekleyelim görelim hakkımızda hayırlısı olsun.
Vizyon sahibi olmayan yönetim sayesinde elimizden kaçırdığımız bir genç daha...
Şampiyonlar ligi değil ama Avrupa Ligi başlığı olmadığı için burada paylaşayım dedim.