• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

#5 Darrel Mitchell

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Murat İnal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Puanları 0
Çözümler 0
@Murat İnal
Doğum Yılı : 1984
Uzunluk : 1.80
Pozisyon : 1
Doğum Yeri : ABD

bana göre lydayden sonra gelen en iyi point guard(dixonı tam point guard saymassak)savunmaad ve hücumda oldukça iyi cezaları kesiyor

iyi oyun kuran bi isim her zaman eli sıcaktır atamadağı maçlardada yorgunluk olma ihtimali war ama gennelde atar

bayağı skorer bi kişilik
malik gibi olurmu bilmem ama skorda katksı çok iyi olacaktır...

Gerald fıtch ıle uyumu Takımın yerını gostercektır

gerçekten başarılı olacağına inanıyorum darrellin.çok üst düzey bir guard.

bence gerçekten iyi ve güzel bi guard ve ilk kez bi yabancıyla iki yıl imzaladık buda beni sewindirdi iyi bi guard işallah fitch ile iiyi bir uyum sağlar

harika zıplıyor o boyda olmasına rağmen smaç bile yapıyor gelecek sene çok daa iyi olacak euroligde falan bu sene şampiyon olcamız için :atki

wallah çok hızlı bi guard işallah yararlı olur 2 yıl imzaladığımız genç bi oyuncu ama o telekom maçı sonrası ben endişe ettim açıkcası

Fitch bir seneliğine bizimle,Mitchell ise bu takımın uzun süre guardı olacak.Mitchell'ı yorumlarken bunu gözardı etmeyelim.

koch' Alıntı:
Fitch bir seneliğine bizimle,Mitchell ise bu takımın uzun süre guardı olacak.Mitchell'ı yorumlarken bunu gözardı etmeyelim.
Onur orası öyle cok gusel bir yere temas ettin.
fakat ilerki seneden itibaren hedeflerimizin avrupa dogrultusunda genisliceni dusunursek fitch in seneye takımda kalması kadar onemli hic birsey yok dixonda yasadımız sıkıntıyı ligte oynıcak adama okadar para verilmez dedik ama seneye avrupaya kalırsak fitch i takımda tutmak cok önemli olacak

biglion' Alıntı:
Onur orası öyle cok gusel bir yere temas ettin.
fakat ilerki seneden itibaren hedeflerimizin avrupa dogrultusunda genisliceni dusunursek fitch in seneye takımda kalması kadar onemli hic birsey yok dixonda yasadımız sıkıntıyı ligte oynıcak adama okadar para verilmez dedik ama seneye avrupaya kalırsak fitch i takımda tutmak cok önemli olacak
Abi Fitch'i bu sezon sonuna dek tutarsak bile sevinirim ben.NTV yayınında söylenenlere göre TBL'deki ilk 3 maçı sonucu Avrupa'nın ciddi takımlarından teklif yağmaya başlamış.Bu sezon bizi ULEB'e taşısın,zaten yeni bir Fitch almak için gerekli paramız olaak Cafe Crown sayesinde.Malum bizim takım büyüdüğü sürece onlar da maddi desteği büyütmek zorundalar eşitlik kılıfını uydurmak için.(kıyakları Fenerbahçe'ye yaptıkları için eşit olmadıklarını biliyoruz o başka)
Mitchell-Tufan-Murat-Cemal-Fatih hatta eski haline dönerse Holman bu takımın uzun yıllar omurgasını oluşturacak.Bu sene ULEB,sonra zaman içinde Euroleague...

bence cok güzel basketbol oynayan tekniği olan yetenekli bir guard formunda olduqu zmn hem defansif hem ofansif katkısı cok büyük olur harika şeyler beklenir ama yorqun olduqu zmnda pek ofansif olarak yarar saqlamaz ama cok ii bir oyuncu Malik kadar sayı üretemesede fitchle işi götürür kesin! :atki

ncaa'den yeni geldiği için topu erken taşımakta zorlanıyor (ncaa'de hücum süresi 35 saniye) avrupadaki 24sn ye ulaştığı zaman daha iyi bir oyuncu olucak.

gsye cok yararlı oldugunu düsünüyorum ankarada oynadıgımız tt maçı hariç kaç yıllık sözlesmesi oldugunu bilen var mı ben 2 yııllık diye biliyorum burdaki yorumları okumadım bir bakayım belki yazmısnızdır

tamam 2 yıllıkmıs gördüm

kötü bir sonuçla biten ülkerimsi fb maçından sonra sağa sola gülücükler atması ve yenilgiden etkilenmemiş tavrıyla benim bu adama zerre kadar ne beklentim ne inancım ne de desteğim kaldı. nerden biliyosun diyecekseniz (ki derseniz haklısınız) gazetede kocaman resmi çıktı gs bench'inin işte orda gördüm kendisini.

Yabancı oyuncuların Fenerbahçe maçlarının önemini bilmemelerini yadırgamıyorum doğaldır, ama bunu onlara birisinin anlatması lazım. Bu şekilde davranıyorsa teknik heyetin de maçın önemini ve rakibin önemini yeteri kadar anlatamadıklarını düşünürüm. Fenerbahçe maçları gazozuna da olsa ciddiyet gerektirir, bunları anlatmaları gerekiyor.

Onun dışında Mitchell hakkında ben de artık çok iyimser değilim.

GS TV'de geçen habere göre BÜTÜN (Darrel Mitchell, Jeffrey Graves, Denham Brown) yabancı oyuncularımız ile yollarımız ayrıl-MIŞ.

Murat Hoca yeni sporcularımızla dönüyordur herhalde USA'dan ;) Böyle bir karar alındığına göre kesin var daha yabancı transferi vede oldukça kaliteli olacaktır herhalde...

Simdi turkbasket.com da euroleague maclarına baktımda mitch lıetuvas rytas da gozukuyor.Maccabı'ye 7
sayı 1reb. 1tk 1asıst yapmıs.Acıkcası ılgınc geldı;mitchın herseyden once euroleague yapması 8) Basarılar mitch...

Geri