#5 Vladimir Micov

attachment.php
 

Ekli dosyalar

  • indir.jpg
    indir.jpg
    6.9 KB · Görüntüleme: 325
Gerçekten inanılmaz zevk alıyorum kendisini izlerken, adam resmen basketbol oynamak için doğmuş. Hiç zaman geçmeden sözleşme uzatmalıyız kendisiyle, seneye talibi çok olur bu gidişle ama kendisine lider rolü verildiği sürece ne vereceği her zaman belli olan ve harikulade bir takım oyuncusu. Duncan'ın yeri çok ayrıdır bende basketbol denince, buna Micov da ekleniyor yavaş yavaş.
 
Yazacak kelime bulamıyorum gerçekten Mr Fundemantal için. Müthiş harikulade olağanüstü oynuyor oynadıkça büyüyor bu sene. Bi topçu hiç mi yanlış şut seçimi kulllanmaz helal olsun gerçekten. Her hareketi bilinçli, bilerek yapıyor. Yürüyedur aslan parçası.
 
Maşallah sana bu sezon cok iyisin inanılmaz bir soğuk kanlılık hatta bir ara Kaan Kural güzel söyledi adam terlemiyor bile[emoji4]
 
"Benzemez kimse sana, tavrına hayran olayım.mp3" diyorum sadece. Gelişine de çok sevinmiştim, saha da gördüğüm her an da sevinmeye devam ediyorum.
 
Gerçekten basketbolun Snejderi gibi. Top çok yakışıyor ve karşı tarafın canını çok fena yakıyor. Umarım hep bizimle kalırsın.
 

Üst