• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

6. Maç Biletleri!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Burak Şahin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saat 10 d abiletix onunde olacagım herhalde saniyesinde bitmez :D:D

ilk defa dışarıda kalma korkusu yaşıyorum bu maç için bırakın fazla almayı 1-2 saatte tükenecegini tahmin ediyorum
eğer olurda bilet alamassam karaborsada almıyacagım 4 . maçta karaborsadan sahte bilet alan taraftarların polislerce sanki sahte bileti kendi basmış muamelesi görerek gözaltına alındıklarına şahit oldum

erkenden kalktık elimizde kredi kartı,gönlümüzde cimbom sevgisi saatin 10 olmasını bekliyoruz :)

Ben de yarım saatlik rötarla gidiyorum biletix'e umarım hayatımın en kötü rötar senaryosunu yaşamam.. :D

son 5 dkika.. (arkada gerilim müziği :) )

İnternete de 10 da mı verilecek arkadaşlar ?

Saat 10 oldu hareket yok :(

biletixin sitesine gelmedi hala ?

ahali 10:30 da çıkıcak biletler sanırım.kadıköy biletix'te 1000 kişi sıradaymış :))

internetten satışa çıkarsa o 1000 kişiden 100ü aldıktan sonra tükenir...

internet ortamında da insanların elleri armut elma topluyor değil mi :)

aman ağzımızı hayra açalım patlamasın net tarihi maça gidelim..

Arkadaşlar az önce kardeşimle konuştum. Kardeşim biletix sırasında ben ınternet başında iki koldan bekliyoruz :) Kardeşimin dediğine göre biletler 10:40'da satışa çıkacakmış. Kişi başı 4 bilet limiti demişler.

3-4 kişiye haber saldım :)) hepsi tetikte benim pc patlarsa onlar alıcak :)) bu maça gidemezsem olmaz.

10:30 da beyler..tetikte olun :)

Arkadaşlar var sırada benim de ama limit 4 ise ben de netten deneyeceğim şansımı bakalım

Nasıl patlayabilir?İnternet ortamından satışa çıkmayabilir mi demek istiyorsun yoksa internet kilitlenebilir mi demek istiyorsun?Açıkçası ben dünkü maç hariç tüm maçlara gittim ve hepsine de biletlerimi karaborsadan aldım ve toplamda 22 tl ödeyeceğim biletlere 60 tl ödemek zorunda kaldım,o yüzden artık bu şerefsizliğe bir son verme çabası içerisindeyim.O paralar biletleri alıp fahiş fiyatlara satan şerefsizlerin inşallah burnundan gelsin!Annesinden,kardeşinden çıksın...

kesin 10:30 da olucağını bilsem 20 dk oturup iktisat çalışıcam.Ama 2 dk refresh yapmıyım sayfayı titreme geliyor :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri