#9 Manuchar Markoishvili

Şut sokamamasını neye bağlasak acaba. Doğrusu geldiği günden beri şutu bana güven vermedi. Boş şut olsa sokar diyemiyoruz maalesef. Şu şutlarını düzeltsin. Savunması iyi.
 
Büyük maçlarda bir türlü devreye giremiyor. Bu sıkıntisını halletmesi gerekiyor. Leblebi gibi şut sokan adam nedense büyük maçlarda çok durgun. İnşaAllah play off'larda kendisine gelir...
 
Şöyle bir istatistiklere baktım:
20.55 ortalama ile EL top 16 sayı kralı olan Bogdanovic ilk yarıdaki maçta 18 sayı atmış, şaibeli Türkiye Kupası finalinde 26 dakikada 5 sayı, ikinci yarı maçında da 24 dakikada 8 sayı atmış.
Marko'nun oynadığı maçlardaki performansı böyle. Şut performansı istikrarlı değil ama savunmada oldukça iyi.
O bölgede şutları sokan Cenk var nasıl olsa.
Marko'nun %37 ile üçlüğü de fena değilmiş bu arada.
 
Hasan Ağabey,normalde onları çok rahat sokacak birisi ama kaçırması inanılır gibi değil. Ateizme konu olacak bi durum onun boş sut kaçırması :)
 
Dış şut yüzdesini bir şekilde toparlar önemli olan kısım savunmada ki direnci. Takım içinde şu an top çalma ortalaması en yüksek oyuncumuz. Aynı sertlikle devam eder umarım playoff boyunca.
 
Ne yalan sôylim ben böyle bir katki beklemiyordum ilk alindiginda. Ama muazzam bir katki veriyor geldiğinden beri. Ozellikle savunma da enfes. Helal sana Marko Paşa :)
 
Hawkins'in yerine alındığı için başta herkes burun kıvırdı fakat adam tam bir savaşçı çıktı. Hem hücumda hem savunmada terinin son damlasına kadar mücadele edip, elinden geleni yapmaya gayret ediyor. Can alıcı üçlükleri de cabası. Seviyoruz seni Markoo!
 
Kendisinin bir kizi olmus dun.Ne kadar profesyonel oldugunu görmüş olduk.Belkide çoğu oyuncunun ayni durumda akli eşinde ve cocugunda olur ama o sanki hicbirsey olmamis gibi cok iyi oynadi.Allah anali babali buyutsun.
 
Muazzam bir 3. Çeyrek oynadı, alev aldıktan sonra darbeyi tek başına indirdi. Zaten işin savunma ve emek kısmında her zaman olan bir oyuncu, oynadığı ekstra 3. Çeyrek ile bu maçın kahramanlarından biri oldu.
 

Üst