A Milli Kadın Basketbol Takımı

Son 3 turnuvadır grup sonuncusu olup ilk turda eleniyoruz ve bunu başaran tek ülkeyiz. Üstelik bu turnuva olimpiyat elemesi anlamına da geliyordu ve buradan 6 takım gelecekti. Fransa evsahibi olduğundan doğrudan katılım hakkı olduğu için ve ilk 6ya girmeleri büyük ihtimal olduğunu düşünürsek ilk 7'ye girmek yeterliydi. Bunun için de Slovakya ve Almanya'yı yenip çeyrek finalden itibaren oynayacağımız 3 maçın 1'ini kazanmamız yetecekti. Büyük fırsat kaçtı ve bu alışkanlık bizi daha da dibe sürükleyecek. Yenebildiğimiz Macaristan (2019'da da yenip sonuncu olmuş, onlar lider olmuştu ama elenmemizin garanti olduğu son maçta.) doğrudan çeyrek final yaptı nasıl bir fırsat kaçtı anlayın.
 
Son düzenleme:
Yani hatırlıyorum da milli takımın iskeletini oluşturan ışıl, nevriye, esmeral, birsel, tuba palazoğlu disiplinli, basketbolu seven profesyonel isimlerdi. Kariyerleri başarılarla dolu bir kuşak gitmiş şimdi yukarıda arkadaşın da bahsettiği gibi basketbolu kendi kişisel yaşamları için bir araca dönüştürmüş, gayri profesyonel bir kuşak gelmiş.

Zaten sosyal medya hesaplarından da anlaşılacağı üzere hiçbirinin kariyer derdi yok. İnci güçlü basketbolun batuhan karadenizi gibi takılıyor. Merve aydın bizden önce survivora katılmıştı. Biraz güzel olan da miss turkey'e felan katılıyor. Anadoluda oynayanlar da anadolunun zengin çocuklarına kapağı atıyor.
Kendilerini ikincil konuma iten bu sporculardan da fazla bir şey beklemeye gerek yok.
 
Slovakya karşısında devreyi 43-20 önde tamamladık.Slovakya bizi yazın turnuvada yenmişti fakat ne Slovakya ne de grubumuzdaki İzlanda ile Romanya bizim seviyemizde takımlar değiller.

İlk yarı beni en çok mutlu eden savunmada baskılı oynamamız,hücumda ise sürekli doğruyu yaparken keyif alarak oynamamız.Keyif alan takım keyifte veriyor.

Diğer durum ise bugün sanırım Mccowan oynayacakmış fakat sakatlanmış koltuk değnekleriyle yürüyor dedi spiker.O olmayınca kadroda Qanitra yer aldı.Qanitra bizim ritmimizi tamamen bozdu oyundayken.

Elif Bayram ise oyundayken gelişim göstermeye devam ediyor.1-2 sene içinde umarım çok daha iyi yerlere gelir.
 

Üst