Aaron Harrison

Obradoviç 'in radarına girmişti , umarım seneye bizim kulübümüz dışında bir kulüpte oynar . Euroleague kalitesinde bir oyuncu , gelişime çok açık , yüksek maaş ve kaliteli bir coachingle daha da iyi yerlerde olur .
 
Kalmasını çok isterim. Üzerine takım kuralacak oyuncu. Ama gerçek şu ki ne biz ona kalması için istediği paraları verebiliriz ne de o alternatifleri varken bizimki gibi bir yapıda kalmak ister. Eğer takımda tutmayı başabilirsek çok çok büyük sürpriz olur benim için.
 
Twitterda fenerle anlasmis diye bir iddia dolaniyor. Bu tip transferler icin erken bir donem ama basketbolda transfer dedikodulari kadar sallama cikmiyor
 
Meneceri gibi konuşmuşsunuz :) Keşke bizde devam etse.
Maalesef ki bizim gibi vizyonunu kaybetmiş bir kulüpte kalmasındansa Fener gibi ne dersek diyelim Avrupa'da ekol olmuş bir takıma gitmesi daha iyi olur . 29 sayı atıyorsun , takımın 64 sayı atıyor , Alexey Shved gibi 25 top kullanıp o kadar sayı atsa bir şey demem ama her maç yüzdeler ortada . Khimki ' ye kardeşi gitti , umarım o da seneye herhangi bir EL takımında oynar da en azından kendisini bol bol izleriz . Haftada 1 maç oynayan ve 2. maçını oynayan bir takımdan daha fazla rotasyon yapan bir coachla gitmez bu iş . 2 . pivot da yok , en azından gideceği takımda rol oyuncusu olur .
 
Tam Ergin Ataman'lık oyuncu, büyük bir ihtimal Efes'e gider.
 
350 Bin Dolar'lık bir kontrat ve Temmuz ayında koyacağımız bir NBA Çıkış opsiyonuyla bizde 1 sezon daha kalabilir.Bizde kalmazsa NBA'e gideceğini düşünüyorum ki NBDL'de kalsa 3-5 maçlığına bir NBA takımına gidebilirdi.
 
Bu kadar düşük bütçede bile maaş ödemeyen bir takımda,bu performansıyla kalacağını düşünenler polyanna çok okumuşlar demektir.
Harrison'u bu yönetimin takımda tutabilme ihtimali %1
 
....... kariyer planlaması ile ilgili sorduğu soruya yanıt veren Harrison, "Özellikle planladığım bir şey yok. Ama buraya dönmeyi gerçekten çok isterim. Çünkü hem koçlarım hem de takım arkadaşlarımla bu sezonun özel bir sezon olduğunu düşünüyorum. Buraya dönmeyi isterim ama tabii ki bu kararın içine giren birçok faktör var. Her şeyi değerlendirmemiz gerekiyor. Bir planım var diyemem ama bakacağız" dedi ve sözlerini noktaladı. Ata SELÇUK-Gökhan HEBEPLİ

Kaynak:https://www.fanatik.com.tr/aaron-ha...gecirdik-galatasaraya-donmeyi-isterim-2064112
 
Aaron Harrison'u tutmamız zor görünüyor ama hayırlısı.. Avrupa basketbolunun her seviyesinde bu sorun var, oyuncuyu parlatırsan kaptırma ihtimalin artıyor.. Nba yüzünden en tepe takımlar bile bu sorunu yaşıyor,
 
Aaron Harrison'ın menajeri Kevin Bradbury, Harrison'ın Galatasaray ile sözleşme yenileyeceğini söyledi.

Ohhh be çok şükür 😊
 

Üst