ABVL | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe

Çarşamba saat 20:00'de Burhan Felek'te Fenerbahçe'yi konuk ediyoruz.Normal sezonun bitmesine 4 maç kala 5.5 puan önlerindeyiz.Galibiyet normal şartlar altında Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı garantilememiz anlamına geliyor.Kupa maçı sezonun tribün anlamında en güzel günlerindendi.Umarım benzeri bir ortam oluşur ve bu sezonki 3. derbiden de galip ayrılırız.
 
Biz ne yorum yapsak boş, salonda yine ilginç hatalar olur bişeyler olur. Ben yeneceğimizi düşünüyorum tabi trajikomik hatalar yapmassak.
 
setler 1-1 oldu
ikinci seti 28-30 kaybettik
3. sette 14-17 fener önce :(
çok hısrlı rakip, iyi hazırlanmışlar
gidişat iyi değil :(
 
23-25 gitti set :(
1-2 oldu
eğer bu seti kazanamazsak seneye şampiyonlar ligine gidemiyorz
belki de sezonun en önemli seti
inşallah alıcaz...
 
3-2 aldık maçı Ezgi Maçın oyuncusu açık.Çok iyi oynadı bugün blokları çok iyiydi.Sinem'i de ilk defa blok yaparken gördüm bu gün 1 tane de tekli bloğu var.
 
Calderon sakat,Lo bianco sakat ve Neriman maç içinde canı acıya acıya oynadı.3-2 müthiş mücadele ettik,insan değilsiniz kızlar helal olsun size...(Bu sezon 3 fener galibiyeti)
 
6.5 puan fark var 3 maç kaldı yani 3.lük garanti gibi inşallah.3.olduğumuzda şampiyonlar ligi garanti oluyor mu?Finale çıkamazsak ya da yarı finale çıkamama gibi durumlarda(allah korusun) şampiyonlar ligi riske giriyor mu?
 
Feci yorgundum bugün uyuyakalmışım akşam, öğrenince çok sevindim. Tebrikler aslanlar!

Ligde üçüncü olan şampiyonlar ligine gidebiliyor mu şimdi direkt olarak? Var mı net olarak bilen, AYBÜKE hanım siz biliyor musunuz?
 
Feci yorgundum bugün uyuyakalmışım akşam, öğrenince çok sevindim. Tebrikler aslanlar!

Ligde üçüncü olan şampiyonlar ligine gidebiliyor mu şimdi direkt olarak? Var mı net olarak bilen, AYBÜKE hanım siz biliyor musunuz?

AybÜkeler kovalasın seni Semih 8-/ Pek çok kişi tarafından söylenen bu, Orkun abi de Gsvoleybol sayfasında yazmıştı ilk üçe giren takımlar direkt şampiyonlar ligine katılacak diye, sanırım kesin bilgi
 
:)

İnşallah, ben gelecek sezon daha da iyi bir takım kuracağımıza inanıyorum. Hele Gözde ve Gizem gelirse, mükemmel olur.

:)

Benim de bu yönde umudum var, özellikle ş.l kesin kalırsak oyuncu almamız biraz daha kolaylaşır ama inşallah eksik bir yanı olmaz takımın, gerek blok, gerek iyi servis atma, gerek iyi servis karşılama, manşet, her yönüyle iyi bir ekip oluruz umarım
 
Zafer sarhoşluğu ve maçın taze olan adrenaliniyle Spor Büro'daki caka satan polise ''abiciğim'' diye hitap ettim,bugün bilhassa ilk 3 sette oynadığımız voleybol aynı böyleydi işte. :) Calderon'un smaçlardan sonra ayağını yokladığını fark ettim ama Neriman'ın omzunun nüksettiğini maç sonrası öğrendim.Leo'nun vücut dilini kestiremesem de birkaç tercih ve reaksiyonundan sakatlığın etkilediği belliydi.Hal böyleyken takıma anlayış göstermek lazım ama ilk 3 setteki görüntümüz vicdan azabı gibiydi.Salt kaliteyle 2-0'ı bulmamızı ekstra bir savunma engellese de kazanılan ilk seti öpüp başa koymak lazım.
Burhan Felek'te 2 sezondur güzel bir kültür oluştu.Şayet kadın voleybolun belirli çizgilerinin içinde maçı kazanmak mümkünse tribün sahadan kopmuyor,oyuna etki ediyor.Kimi besteler set kazandırıyor.İşler kötü gitse bile maç bir şekilde kazanılıyor.Son sayıyla birlikte kızların saha ortasındaki sevinci alışıldık bir görüntü halini aldı.Bunca şeyin tuz buz olmaması,gelişimin aynen devam etmesi için bugün çok kritikti işte.Hem bu sezon Fenerbahçe derbilerinde 3'te 3 yaptık hem de çeyrek finaldeki olası Beşiktaş serisini geçmek şartıyla Şampiyonlar Ligi vizesini cebe koyduk.
Oyun içinde çok çeksek de geri dönüşün kötü oyuna rağmen gerçekleşmesi büyük keyif verdi.Play-off'a kadar Şampiyonlar Ligi yüklemesinin etkisini ve bu bağlamda sakatlıkları atlatarak yarı finaldeki Eczacıbaşı serisini bir yoklamak lazım.
Son olarak ''Başbakan Neriman''dan ''Muhalif Neriman''a geçiş zaruri duruyor günün şartlarında. :)
 

Üst