• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Acaba Bilen Var mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Murat İnal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
Puanları 0
Çözümler 0
@Murat İnal
Cevabını merak ettiğiniz ama bunun için de başlık açılmaz ki. Uygun başlıkta yok dediğiniz şeyler için.

Örnek geçen birisi havalı korna nerede bulabilirim dedi.

Ya da basketbolla da alakalı olabilir. Şu kural şöyle midir.

Sınır yok kısacası.

Re: Acaba Bilen Var Mı ?

İlk soruyu ben sorayım.

NBA TV digiturkte şifreliyken (bilmem kaç liralık paketlere açıktı sanırım) şimdi 3-4 gündür şifresiz olarak yayına devam ediyor. Bende mi bir sorun var yoksa açtılarmı NBA TV i ?

Re: Acaba Bilen Var Mı ?

Dijiturkün 10.yıl nedeniyle.
Bütün kanalları 1 hafta boyunca açık kalacak.

Bende kendi kendime diyordum neden açık diye demek bunun içinmiş.. :)

Evet bu dijital platformların oyunlarındandır. Bak bizde bu yayınlar var diye hani bir parmak bal tatmak gibi bir şey.. Bazende şifreli sistemlerde sistem üzerindeki yükü boşaltmak içinde yapılır. İlginç bi durum gibi gözüksede genelde reklam kokan hareketlerdir bunlar :)

bi baktım ligtv filan açık:D

bende burda okuduğum bilgiyi, misafirliğe gittiğimiz evde kullandım :)
sağolun..

Hentbol takımımız ne zaman ve nasıl kapandı ?

mustafa_güler' Alıntı:
Hentbol takımımız ne zaman ve nasıl kapandı ?
Bende bu soruyu hep merak etmişimdir.Acaba niye şubemiz yok diye.

Üniversitede okuyan biri için ÖSS'ye girmenin herhangi bir şartı,dezavantajı var mı?

İlgilenip cevap yazanlar için şimdiden teşekkürler.

Tugay Aktepe' Alıntı:
Üniversitede okuyan biri için ÖSS'ye girmenin herhangi bir şartı,dezavantajı var mı?

her hangi bir şart yok gidip eski okuluna başvuruyorsun o kadar benim kuzen üniversite de halen sınavlara giriyor ama tek dezavantajı galiba biraz puan kırılıyor

Öss'de puan kırılmasının galibası filan yok. Bir bölüme yerleştikten sonraki sene össye girerseniz okul puanınız 0.3 ile çarpılıyor eğer 1 sene bekleyip kazandıktan sonraki 2. yıl girerseniz hiç bir dezavantaj kalmıyor okul puanı yine 0.8 ile çarpılıyor.

Tugay Aktepe' Alıntı:

Birşey değil çiğerim :P :P

digitürkte sadece ligtv maç nedeni ile kapalı:(sizdede kapalımı

sadece lig tv yi kapatmışlar maçtan dolayı..diğer kanallar bu gece 12 ye kadar açık galiba..

Digitürk' e üye olalı bir ay oldu. Bugün damga vergisi altında bir fatura geldi. Bir yıllık ücreti ödedik. Bu damga vergisi her ay gelmez diye düşünüyorum. Değil mi ? İnternetten baktım, tam yanıt bulamadım.

uA forumuna niye girilmiyor bilen var mı?

Yeni koordinatör Ahmet AYTAÇ açıklama yapmıştı ; Server sorunları yüzünden kapalı , Pazartesi günü açılacakmış .

Baki,Fuzuli ve Nedim'in özellikleri sınavda çıkacak da bulan ve bilen var mı? :)

Zamanında bilmem gerekiyordu ve biliyordum bu üç ismi; ama tekrarlamamak insan beyninde unutmalara yol açıyor.

Önemli olan bu üç isme, google yardımcı olacaktır. : )

Geri