AEVL 12.Hafta | Galatasaray 3 - 1 Greenwich Saat Ted Kolejliler

Galatasaray - Greenwich Saat Ted Kolejliler
Saat : 15:00
Yer : Burhan Felek spor salonu
Yayın: Ntv Spor

Greenwich Saat Ted Kolejliler ligde aldığı 3 galibiyet, 8 mağlubiyet ile ligde son sırada yer alıyorlar. Armin Mustedanovic ve Petar Curovic yabancı oyuncuları. Ümit Hızal döneminde takımımızda forma giymiş ve o takımın simge ismi olan Ali Alp Çayır'da Greenwich Saat Ted Kolejliler forması giyiyor bu sezon.

Yeni transferimiz Henry Bell hocanın görev vermesi durumunda oynayabilir.

Takımımıza başarılar.
 
Janic'in yerine Henry Bell oynadığından alıştığımız iyi manşet-net hücum tarzı yok sahada.Yerleşimde sıkıntı yaşıyoruz,Henry Bell hem hazır değil hem de takımın çok dışında şu an için.İlk seti verdik sayılır adamlar da baya gaz.Umarım puan vermeyiz.
 
Henry Bell'le Vlado hem çarpışıyor hem de aynı topa hücum etmeye çalışıyor zaman zaman,alışıldığın dışında görüntüler var sahada. :) Adamı bu kadar beklemişken bu döneme katlanacağız.21-25 verdik seti.
 
Havada uçan bi adam görürseniz şaşırmayın, Henry o :) Müthiş bir hücum gücü var, Calderon'un erkek versiyonu.Savunmada da blok sayıları var. Vallahi takım level atlamış. :)
 
Bugünkünden daha kötü olamayız muhtemelen,bu daha başlangıç. :) Murat Aslan acayip aksıyor,Vlado da Henry Bell'e çalıştığımızdan nispeten verimsiz.Akşamdan kalma gibi duruyor zaten. :)
2-1'e getirdik.
 
Bugun sanki son kupa maçındaki gibi konsantrasyon eksikliği ortaya çıktı.Ted Koleji ile 4 maç oynadık ve 3ünde rakibe set verdik,normal şartlarda daha rahat kazanmamız lazım ama Bell uyum sağladığında daha da oturacak takım
 
http://www.tvf.org.tr/istatistik/pdf/2013-1-1-e--galatasaray-greenwichsaatted.pdf

Maçın istatistikleri. Murat Aslan’ın yavaş yavaş oynayıp form bulması sevindirici. Sezon öncesi ve ilk yarı boyunca sakatlıklarla uğraşıp (2-3 maç hariç) forma yüzü görememişti. Onun bu takıma yapacağı katkılar çok önemli. Play-off’a bomba gibi girecek Murat Aslan bize çok şey kazandırır, Tomi ile birlikte de forma için savaşırlar .

Henry Bell ise hiç hazır değil. Yaklaşık 2 aydır idman yapmamış. Çıktığı ilk maçta 25 hücum girişiminde 14 sayı 3 blok sayısı ile toplamda 17 sayı bulması ve daha yan yana ilk kez oynadığı takımla 3 blok sayısı bulması etkileyici.

Takımın ilk 6’sında 2 oyuncumuzun henüz ’’tam’’ olarak hazır olmadığını düşünürsek ligde bu tarz set vermelerimiz ve yenilgiler benim için sürpriz olmayacaktır.

Haftaya oynayacağımız Halkbank maçı bu ikiliyi daha iyi görmemiz için fırsat.
 

Üst