AEVL | Galatasaray 0 - 2 Fenerbahçe Grundig | Elendik

İnsan azmanına verdik maçı, tek bir adama yenildik ! canları sağolsun, maç bizim hakkımızdı bence ama 4 cü sette kaybettik maçı
 
12-12'de Coskoviç auta giden topa defans yaptı ama çok inceydi,ne yaptın demek olmaz.Miljkovic'ten 43 sayı buldular galiba.4. sete takır takır başlamışken ritm gitmeyecekti,papaz pilav yemedi geri dönemedik bu sefer.Son sette 5-5'ken Miljkovic'i durduğumuz topta Ulaş-Nikolov anlaşamadı,ondan sonra uçtu gitti zaten hıyar.Başka da takılacak bir şey yok.
Geçmiş olsun,2. maç Real Madrid maçıyla aynı gün yanılmıyorsam.Saati de düşününce tribünün gösterebileceği ilgi malum.Statünün boktanlığıyla birlikte sezon bu seride biter gibi,düşünüp uygulayanın beynine sevgiler.En azından sonuna kadar mücadele edelim,tek fark ekstra performans olsun.
 
TVF kadar yoktan statü var eden bir kurum daha yoktur sanırım.

Dünyanın her yerinde, her spor dalında, ev sahibi avantajına sahip takım ilk maça kendi seyircisi önünde çıkar. Ama burası Türkiye ve TVF tutup ilk maçı ev sahibi olmayan takımın evine verebiliyor. Hiçbir idareci de buna itiraz etmiyor.

Geçen yıl play-off maçlarının tek maça döndürülmesi, bu sene Türkiye kupasının son anda lige döndürülmesi, şimdi de bu olay...

Federasyon yönetim kuruluna mizahçılardan oluşan bir heyet oturtsak, bu kadar komik olamazlar. Helal!..
 
TVF kendince yenilikler yaptığını sanıyor heralde, garip garip uygulamalar hem geçen hem bu yıl.Benim de aklım almıyor, madem ilk maç deplasmanda hani nerde saha avantajı?
 
İlk seti kaybettik ama ikinci seti kazanıp 1-1 yaptık setleri. Bell sahada olduğu zaman takımı rahatlatıyor ve Vlado,Ulaş,Janic gibi isimlerin performansı da bi kat daha artıyor.
 
Üçüncü seti 25-21 kazandık ve 2-1 öne geçtik. Ulaş maçın başından beri Bell'e güzel toplar atıyor, Bell de sağolsun bütün topları öldürüyor. FB takım oyunundan yoksun bireysel oynayınca aralarında anlaşmazlık yaşadılar bazı oyunlarda. Biz daha organizeyiz bugün bu net biçimde görülüyor. Ayrıca ilk maçta biraz servis sorunu yaşamıştık ama bugün gayet iyiyiz.
 
Maçı kaybetmemizde son iki set sıvayan Vlado'nun da etkisi var ama buna çanak tutan diğer oyuncularımızı da es geçmemek gerek. Ayrıca her ne kadar kendisiyle uzun soluklu bir anlaşma yapsak da, takımın başında olduğu dönemden beri Reşat Arığ'ın yetersiz kaldığını ve kalacağını düşünüyorum. Yabancı bir antrenör konusu tartışılabilir aslında.
 
Her sene aynı olay, 3 yabancı getir, arada bir hoca değiştir. Olmuyor işte arkadaş, yabancı oyuncuyu seçmeyi beceremiyorsunuz. Oyunun 2 yönünü de iyi oynayabilen 3 tane yabancı oyuncu bulmayı beceremiyorsunuz. Nikolov'un 35 yaşında olduğunu mu bilmiyorsunuz. Janic ne iş yapar bunları kimse görmüyor..Nikolov oyundan düşünce tamamen bıraktık maçı, 2 maçı da 2-1'den verdik.. Şaka gibi. Bell'in performansı dışında sevindirici bir şey yok. Bir de hasta haliyle oynayan Erhan'ın performansı.
 

Üst