• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

AEVL | Galatasaray - Fenerbahçe 3-2

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Burak Eyvel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:25
25 23set bizim

2 1 öndeyiz

spiker resmen fenerli helal olsun sports tvye.bizde oldumu sesini duymuştur diyor.fenerli oyuncuya bayiliyormuş.sanki fb tvde seyrediyorum.

19 25 kaybettik.
2 2
Alalım bu seti bir sezonda 2.fener galibiyeti alalım

son sette 3 1 öndeyiz,Haydi Cimboom Haydi

9 6 ondeyiz fb mola aldi

ama TOP sarı lacivert :)

11 10 gerideyiz mola aldik

14 11 mac sayisi aticaz

15 11 kazandik fbyi bu sene 2.defa yendik tebrikler

15 11 ile 3 2 kazandık.
Tebrikler Aslanlara,bu seneki 2 galibiyet içinde teşekkürler

Kazandık be. :)
Yanarım yanarım hiç yoktan verdiğimiz 2.sete yanarım. Teşekkürler aslanlar.

tebrikler aslanlar. güzel bir galibiyet oldu. aslında puan da vermezdik de böyle 3-2 galibiyetin keyfi de ayrı oluyor :)

Maçın ancak son setini izleyebildiğim için 2 puan aldık mı yoksa 1 puan verdik mi demek doğru olur bilmiyorum.

Her ne olursa olsun kazanmak güzel. Tebrikler oyuncularımıza ve teknik kadroya.

Bu Soner Mezgitçi'ye Galatasaray ne yaptı bilmiyorum ki.. Bu kadar mı Galatasaray düşmanı olunur..
Oynadığı takım değişiyor ama tavırlar değişmiyor..
Neyse son sette ağırlığımızı koyunca Fenerbahçe göçtü..
Ne mutlu maça gidebilenlere.

Fenerbahçe'ye koymak zaten güzel, Soner Mezgitçi'ye koymak da ayrı bir güzel oldu :)

Müthiş hırslı oynadık gerçekten, her maç şu oyun oynansın yeter ki, bu takım herşeyi yapar.

afaerin aslanlara bu sezon erkek voleybolda fb den daha az yatırım yapmamıza rağmen onları her iki maçtada yendik

Ne güzel de oluyor fenere de koyması... Hepsini alnından öpüyorum. Özellikle Zhekov'u çok beğendim izlediğim bölümlerde, sonlarını izleyemedim maçın ne yazıkki...

Zhekov = Xavi

Zhekov sakatlanmış,son sette oynadı gerçi Caner'de iyi oynadı..

Umarım ciddi bir şeyi yoktur Zhekov'un

Helal olsun aslanlara, darısı daha önemli sahne olan Playoff'ta.

Bütün oyuncular gireni çıkanı fark etmez hepsi elinden gelenin en iyisini yaptı. Evet bizim kadromuz Fenerbahçe dahil 4 takıma göre çok daha zayıf ama bizim de voleybolun doğrularını yapan, voleybol severlere iyi bir voleybol seyrettiren ve bunu mücadele ile süsleyen bir takımımız var. Eğer buna önümüzdeki senelerde kaliteyi de katarsak o zaman işte şampiyonlulardan söz edebiliriz ama ne olursa olsun şu takım alkışı ve desteği sonuna kadar hak ediyorlar. Fenerbahçe bizi uyutmasaydı bu maç 3-0 hadi bilemedin 3-1 biterdi ama biz Fener'i 5 sette yenmeyi seviyoruz.
Bütün takıma tebrikler, özellikle de Zhekov sakatlanınca son sette üzerine düşen büyük sorumluluğu hakkıyla yerine getiren Caner'e ayrıca tebrikler.

İstatislikler:

http://www.voleybol.org.tr/fikstur/pdf/GS-FB_AEL2.pdf

Geri