• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

AEVL | GALATASARAY - M.Milli Piyango

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Burak Eyvel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01
Puanları 0
Çözümler 0
@Burak Eyvel
4 Aralık 2010 Cumartesi
14:00
Burhan Felek

Fenerbahçe maçını taçlandırmak için bu maçı kazanmamız lazım.

Banvit maçıyla çakışır muhtemelen.Takıma teşekkür etmemiz şart.Yönetim bir seferlik olsun yönetim gibi davransa keşke.

Onur Uncu' Alıntı:
Banvit maçıyla çakışır muhtemelen.Takıma teşekkür etmemiz şart.Yönetim bir seferlik olsun yönetim gibi davransa keşke.

Anadolu yakasındaki taraftarımız bu maça ağırlık gösterirse bence iki salonda dolabilir.

Onur Uncu' Alıntı:

Aynen öyle. Voleybol maçı 14.00, basketbol maçı 15.00'te görünüyor.

ben anlamıyorum yönetime burada kızıyorum karşı kıyının takımı başkanları maçlara yetişsin diye maçların saatleriyle oynatıyorlar bizimkiler ..

Bizimkiler derken ? Bizimkiler kim yani yönetim mi var bizde :)

Bu maçta salon dolmalı(en azından bir bölümü).Geçen haftaki zaferden sonra bu teşekkürü fazlasıyla hakediyorlar.

Yönetimimiz bu takıma sahip çıkmalı bu desteği fazlasıyla hakediyorlar. Yönetim desteği olursa çok iyi yerlere geliriz.

Rehavete yer olmasın, Maliye geçen hafta Arkas'ı 3-2 yendi.

Bir puan verirsek Fener maçında aldığımız 3 puanın önemi kalmaz.

Bu ne ya maliye Arkası yener
Torul Halkbankı yener
bu sene nasıl bitecek merak ediyorum.....

Bu maça gitmeyi çok istiyorum, bu hafta Engelsiz Aslanlar dışında hangi maçla çakışırsa çakışsın bu maçı tercih edeceğim sanırım.

GSVoleybol'da da belirttiğim gibi, saatlerde ufak bir oynama yapılması şart.

Bekliyoruz...

Çok önemli bir maç umarım kazanırız.Kazanırsak önümüzü daha net bir şekilde görücez.

Sadece bir öneri...
Gerci yöneticilerimiz mutlaka düsünmüslerdir bunu ya...

GSVoleybol'un ilerlemesi icin buradan Voleybol ile ilgili basliklar kaldirilsa olmaz mi? Aksi takdirde kolay degil burda da Voleybol konusuluyorken insanin oraya yönelmesi, hele hele sorusuna buradan cok daha hizli bir sekilde cevap alacagini biliyorsa.

Kolay bir galibiyet olacaktır tabiki takımda rehavet olmayacaksa :)

Salih Coskun' Alıntı:
Sadece bir öneri...

GSVoleybol'un ilerlemesi icin buradan Voleybol ile ilgili basliklar kaldirilsa olmaz mi? Aksi takdirde kolay degil burda da Voleybol konusuluyorken insanin oraya yönelmesi, hele hele sorusuna buradan cok daha hizli bir sekilde cevap alacagini biliyorsa.
Salih, GSVoleybol´a olan ilginin artırılması için biz de elimizden geleni yapmak isteriz ama maç başlıklarını kaldırmak, voleybolun burada konuşulmasının önüne geçmek voleybol şubemizi yok saymak anlamına gelir ki bu da doğru olmaz.

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Salih Coskun":3dyzoto1]Sadece bir öneri...

Salih, GSVoleybol´a olan ilginin artırılması için biz de elimizden geleni yapmak isteriz ama maç başlıklarını kaldırmak, voleybolun burada konuşulmasının önüne geçmek voleybol şubemizi yok saymak anlamına gelir ki bu da doğru olmaz.[/quote:3dyzoto1]

Merhab Onur abi;

GALATASARAY SK bölümüne girdiğimiz zaman yukarıda duyurular kısmında gsvoleybolu tanıtan bir konu olabilirmi ?

setlerde durum 1-1 oldu
2.seti verdik maalesef
oldukça çekişmeli geçiyor maç
zorlanıyoruz...

maalesef 3.seti de kaybettik
1-2 setlerde gerideyiz

4.seti alma yolundayız
23-18

Geri