Aile Toplantısı (6.Hafta Konugu Onur YAVUZ Röp.6 sayfada)

  • Konbuyu başlatan Erdal Can İçelli
  • Başlangıç tarihi
Okuduğunuz için biz teşekkür ederiz. Kaliteli diyerek bizi onurlandırıyorsunuz resmen. Çok sağ olun. Ama, önümüzdeki röportajlarda farklılıklar olmalı. Farklı şeyler yapmaya çalışacağız. Teşekkürler.
 
Ben kırıldım mı demisim nasıl okuyorsunuz yazılarımı anlamıyorum ki. Ben orda Onura takılıyorum zaten. Kimseye kırılmam ben.

Burak Barut' Alıntı:
Ayrıca Nilay Ablanın söylediğine de katılamıyorum, sorum soruldu sorulmadı adım geçti geçmedi türü muhabbetler pek mantıklı gelmiyor en azından kırgınlık yapacak şeyler gibi gelmiyor, ee Nilay Abla sende benim roportaja yorum yapmamışsın kırılıyım mı.
 
Röportaj yayınlamadan ben görüp okuduğum için Onur abiyede gerekli yorumları yapmıştım ama foruma yazmayı unutmuşum :) Onur abiyi tanımayanlar biraz dikdatör görüyorlar(forumdaki katı kuralları nedeniyle).Ama kendiyse 15-20 dkda olsa(zamanında buluşma yerinde olmadığımdan kısa sürdü.Onur Balcı abimize çektik galiba) :) yüzyüze görüşme fırsatım oldu kendisi gerçekten çok iyi biri ne zaman arasanız Ankaraya geliyoruz deseniz inanki kimseyi kırmadan istediğiniz yere gelir tabiki çok önemli bir işi yoksa.Benim zamanla hatamdan dolayı abimizle hep görüşemedim ama yakınız abi inşallah bi dahaki sefere Tapi tavukta görüşürüz.


Bu arada bu röportajda en büyük emek Yiğit ve Erdalındır ben pek bişey yapmadım bu röportajda sizin gibi keyfini çıkardım.Zaten Erdalla Yiğit artık o kadar ilerlettiki röportaj işini bize gerek bile kalmıyor.Önümüzde röportajda görüşmek üzere.

Reklamlar..
 
Röportaj çok güzel olmuş, bir çırpıda okudum. Hem Onur Abi'ye hem de hazırlayan Yiğit&Erdal ikilisine teşekkür ederim kendi adıma ayrıca şu Tapi Tavuk'un tam adresini alalım bir zahmet, bunca senedir Ankara'dayım ama bilmiyorum orayı. =)
 
Tapi Tavuk bilinmez mi yahu. : )

Her mesajında bir sükunet var Onur Yavuz'un , en alevli tartışmanın ortasına girip kurduğu bir cümle ile olayları bambaşka bir boyuta indirgeyebiliyor. En azından benim aklımdaki Onur Yavuz profili bu şekilde, bir gün tanışırsak eğer belki değişir bu görüşüm.

I. Melih Gökçek'e başkentin ayıbı demesi ise lokal kalmış biraz sanki, Türkiye'nin ayıbı.

Ellerinize sağlık, keyifle okudum.
 
Bence de her Ankaralı 1 kez gidip 10 kez sövmeli Tapi Tavuk´a. : ) Son zamanlarda hiç uğramadım ama Murat Bey ve Semih Bey beğenmediğine göre vardır bir bildikleri.

Ortak payda basketbol ve Galatasaray olduğuna göre elbet bir gün tanışırız Çağlar.

Güzel düşünceleriniz için teşekkürler.
 
Bu hafta yapılacak mı ya da konuk belirlendi mi bilmiyorum ama Erdem Akkaş, Evren Yılmaz, Onur Balcı, Ferhat Yeşiltaş gibi isimleri en yakın zamanda konuk olarak görmek dileğiyle.
 
Barış Şişman' Alıntı:
Bu hafta yapılacak mı ya da konuk belirlendi mi bilmiyorum ama Erdem Akkaş, Evren Yılmaz, Onur Balcı, Ferhat Yeşiltaş gibi isimleri en yakın zamanda konuk olarak görmek dileğiyle.

Evet yapılacak önerileriniz için teşekkür ederim verdiginiz isimler degerlendirilecektir.
Aslında Ahmed Salih abiyle yapacaktır yanlız şehir dışına çıkacagından dolayı ertelendi yeni bir üyeyle irtibat halindeyiz

Bilginize...
 
Herşey iyi güzel de Onur nasıl olmuş da bodoslama şekilde gsbasket foruma girivermiş pek çözemedim ;)

Foruma girsin diye etmediğimiz laf kalmamıştı zamanında el insaf...
Tuttuğum log ları ortaya dökmeyeyim şimdi Onur :)
 

Üst