Savaş abi için ben de röportaj altında birşeyler karalayacaktım ama malesef şartlar elvermedi. Yazacaklarımı şimdi yazayım ben de özür dileyerek.
"Savaş abi ile tanışma hikayemiz tahmin edersiniz ki voleybola dayanıyor. gsvoleybol.org'daki çabaları acayip ilgimi çekmiş hem onla tanışmak hem de basketbol gibi takımla daha yakından ilgilenmek için irtibata geçmiştim kendisiyle. Sanırım Can Ayvazoğlu, Yasin Sancak gibi oyuncuların geldiği seneydi. Sezon başlamadan Taçspor tesislerinde antremana gitmiştim Savaş abinin davetiyle ve orada tanışmıştık. Tabi ben uA forum ve kendi sitesinden yaşını da bildiğim Savaş abiyi salonda ararken hep yaşlı başlı birini hayal ederek arıyordum. Telefondaki sesi de çok güzeldi cidden. İlk duyduğumda da değil hala çok beğenirim ses tonunu. Neyse karşıma çıktığında çok şaşırmıştım, o günden beri görüntüsüne, sesine, çabasına hayranım. Bana o gün tüm oyuncuları da tanıtmıştı. Özellikle Can'dan çok şey bekliyordu hiç unutamam.
Savaş abinin aile yaşantısına da inanılmaz hayranım. Onun Barış'a ve eşine olan sevgisi ve her gittiği yere onlardan mutlaka birşeyler götürmesi çok hoşuma gidiyor. Hem sitesinde, hem forumlarda, hem yazdığı dergilerde çocuğunu ve eşini görüyoruz hep. Hatta eşini yazar olarak da görüyoruz çoğu zaman, maçlarda da görüyoruz. Sevdiği spor dalına ilgisini arttırarak devam ettirmesinin yanı sıra ailesine de bunu sevdirerek voleybol, Galatasaray ve aile kavramlarını iç içe, sorunsuz bir şekilde götürmesi hayranlığımı kazanan diğer bir davranışı. Kendisine de ara ara söylüyorum. Onun babalığını örnek alıyorum her zaman almaya da devam edeceğim. "