Alexandru Cicaldau

Benim görüşüm şu ki Terim bu futbolcuları izleme ekibinin önerdiği noktalarda kullanmıyor. Alex hücuma dönük bir orta saha Terim defansif iş bekliyor. Morutan forvet arkası onda da kanat hücumcusu çıkarmak istiyor.
Taylan'dan geçen sezon iyi bir defansif orta saha çıktı diye herkesten aynısını bekliyor ki o da bu sezon patladı.
Hatırlarsanız Hagi den sonra Felipe gelmişti 10 numara olarak çok iyi bir oyuncuydu ama o zaman hoca onuda koşmuyor diye göndermiş yerine yarım sezon Revivo'yu getirmişti.
 
Hücumsal anlamda iyi bir 10 numara beklerken, maalesef hücumsal anlamda vasat bir orta sahaya 6.5 milyon euro gömdük. Mücadelesi ve defansa yardımları beni ilgilendirmiyor, aradığımız oyuncu kesinlikle değilmiş cicaldau. Sneijder'den beri 10 numarasız oynuyor takım.
 
Son düzenleme:
Ben Cicaldau nun yanında doğru 2 orta saha ile iyi performans vereceğini düşünüyorum. Tek sorun 6,5 milyon usd eder mi ? Bence etmez.
Bu kaliteyi daha ucuza bulabilirdik.
 
Bu adama 6.5m euro gommeyi kim uygun gorduyse yaziklar olsun.Yahu biz 3 milyar tlden fazla borcu olan bir kulubuz.Butcemiz 90m euro falan olsa 6.5m euroya yedege al bu adami.Ama senin 2 senedir orta sahan yokken ilk tercihin bu mu olmali yani ?
 
Şu takım yapısında hiç bir oyuncuyu eleştirmem. Avrupa Liginde kalitesini belli etmişti. Takım iyi değil ki o da iyi olsun. Okan hoca inşAllah gelirse kendini bulacaktır...
 
Spor rüzgar işidir, arkadan alırsan vasat yetenek bile uçar gider.Onden alırsan ne yapsan gidemezsin.Bizde ki durum bu,takım şu an dibe çöktü.Dun ki maça bakarsak bu sezon düşmeye ey yakın oyunu oynadık.Tek şans evdeki maçlarda seyirci desteği ve yeni transferlerin iyi başlangıç yapması.Ama çok yazıldığı gibi ne Cicildau ne diyer oyuncular çöp oyuncular değil. Zaten hepsinin uzun kontratlari var seneye de onlarla devam edeceğiz.Sene başı gayet iyi oynayanlar şimdi takimca çok kötü.Odenen paralar şimdi batıyor insanlara haklı olarak.Ama hepsi çöp olsa Diagne ve Falcao parası değil.Basarisiz diye hoca yollandı, 4 maç 1 puan hadi yolla bakalım. Ya da başarı kriteri ne?3 yıl şampiyon olmamak başarısızlık mi?Ya da 14 sene 8 şampiyonluk başarı mı?Şans ve vurdumduymaz oyuncular yüzünden elendigimiz kupa yüzünden kimlere yeniliyoruz diye konuşanlar dün faul bile yapamayan takımı görünce utanmadı mi?Cevap hazır bu takımı kim kurdu, bazen muhallebi yerken disin kırılır ,olan buydu ama çapsız yönetim kendini temize çıkarmak için hocayı harcadı.
 
O kadar etkisiz ki hücumda berkan kadar bile etkili olamıyor. bu adamı yıllarca izleyip almışlar birde şaka gibi.
 
Kulübün oyuncu izleme ekibi oyuncuların sadece x scout cart scout curt scout adlı platformlarındaki verilerine bakmış. Oyuncu izleme sadece saha içi bu tip verilere bakmak değildir ayrıca bu adamın özel hayatı nasıl, kişiliği nasıl diye izlemektir.
Florya'da bilgisayar başında kulübün bilmem kaç bin avro yıllık para ödediği programa bakıp oyuncu tavsiyesi verilince böyle oluyor. Alex'in kötü bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum ama kendinden beklentilerin yanlış olduğunu biliyorum. Gelsin lider olsun diyenler hayal görmesin. Aslında Marsilya maçında neler yapabileceğini gösterdi lakin Terim'de o şekilde oynatmayı belli ki sadece o maçta düşündü. Bir de üzerine Covid geçirdi ve daha da düştü. Alex oyun planı belli takımların hemen hepsinde iş yapar ama bizde yapamaz.
Demem o ki ekranlarda gelen her oyuncu hakkında ahkam kesenlere de güvenmeyin. Çıkıyor Cicaldu'yu yorumluyor meğer özel izliyormuş. Fenerbahçe Crespo'yu alıyor 2. ligden meğer onu da izliyorumuş. Rossi'yi getiriyorlar ABD'den meğer o'nu da izliyormuşlar bu arkadaşlar. Kimseye güvenmeyin ve futbolcu sahaya çıktığında ne yapacak ona bakın.
Kulüp birden neden Romanya pazarına girdi bu incelenmeli. Becali ve Popescu gibi daha önce Galatasaray'a ve diğer takımlara verdikleri oyuncu transferlerinde vergi usulsüzlüğü yaptıkları için Romanya'da ceza alan iki menajere neden gidildi? Neden Galatasaray camiası Popescu'nun itiraflarında geçen ve Türkiye'de dağıtılan 1 milyon doların peşinde düşmez?
 
Bu adam ister Marsilya macindaki rolunde oynasin ister 8 oynasin isterse serbest oynasin.Bu adam bildigin kotu futbolcu ve bu adamin transferinde kimin cebine ne girdiyse her taraflarindan ciksin insallah bu kadar netim.
Marsilya macinda bir tane karsi karsiya pozisyonu zorla gol yapti oburunde de sacma sapan bir pas verdi de rakibe carpip alakasiz bir gol oldu.Bunlarin disinda da sahada yoktu.
Galatasaray’in son yillarda yaptigi en anlamsiz transferdir bu.Bir de sosyal medyada,orada burada topsuz oyunda cok basarili falan diye ovuluyor.Dunku Konya macinin ilk yarisinda 17 kere topla bulusan ve sezon genelinde de bunun ustune cikamayan adamin Galatasaray’da yeri yok.Bir de bu vasfisiza 6.5m Euro verildi.Dusundukce cildirir insan.
Net bir sekilde kotu futbolcu ve anca adi sani bugune kadar duyulmamis,Fifa’da falan anca random denk gelebilecek Chxbsbhw falan gibi sacma sapan bir takimda oynamis bir vasifsizdir kendisi.2m Euroya satabiliyorsak iyi cunku Jose Rodriguez bile bu Saban’dan iyi futbolcuydu.
Yahu 4m Euro verip aldigimiz ve tek isi rakibe basmak olan Berkan bile bu sacma sapan topcudan daha cok sorumluluk aliyor.Anadolu takimlarinin hepsinde Gs’de olmasina tahammul edemedigim ve bir de her mac 11’de olan bu futbolcudan daha iyi orta saha elemanlari var.Tek tek say diyene de sayarim ve bir saniye bile dusunmem.
 

Üst