All-Star maçi

Bence maçın kahramanı Oktay Mahmudi idi. Kardeşim siz maçta kendi adamlarınızı oynatıp ön plana çıkartacaksanız Boddicker'ı neden oraya çağırdınız. Hepi topu adam 3 dakika oynadı onda da El Amin olmasa pas bile veren olmadı. Yazıklar olsun.
Ayrıca bir all star için ışıklandırma,ses düzeni ve bu tarz şeyler çok sönüktü. Bence geçmiş yıllarda yapılan all star eventler çok daha renkliydi.
 
bu organizasyon cok kısa bi süre içinde hazırlandı galiba. zaten tsunami felaketinde zarar görenler için yapıldı. o yüzden bazı seylerin eksik olması normal. ancak konser için getirilenlerin sarkıları playback söylemesi yakısmadı diyebilirim sadece. onlar olmadan da onların sesi aynı sekilde verilebilirdi.
 
Mahmudi ilk yarı da aldı, 2. yarıda da biz "Aa Boddicker'ı mı alıyor?" gibi tepkiler verince aldı. Maç genel olarak orta şekerdi, smaç ise kötüydü bence. Organizasyon yok gibiydi, Little'a ne yapacağı pek söylenmemiş gibiydi. Maçın anonslarını yapan arkadaş 2 gündür, "oyuncu faulü" diyor. Maçın bitmesin 1.4 saniye kala maç bitti dedi, sora aa bitmemiş gibi bir şekilde çevirdi. Uzatmada önce 10:00 dakika gibi başlandı sonra düzeltildi.
Bunlar gibi ufak aksaklıklar vardı, ama bir haftasonu öyle yada böyle geçti yine de emeği geçenlere teşekkürler, ileriki yıllarda daha iyi olur tahminimce devamı getirilirse.
 
MaÇa GiTTim. İnşlh ülker maçına da giderim bu maçta bizim dışımızda pek GS li yoktu ama bizim pankart yetti. Maç güseldi inşlh bidahakine organizasyon daha güsel olur.
 
Düzenlenen müthiş otobüs organizasyonu sayesinde gelemedim ama şov fena değildi.Mor ve Ötesi ve de Güşen fena seçimler değil.Smaç yarışmasını Cevher hak etti.Little son smaç dışında fazla parlamadı ama seyirciyle iletişimi iyiydi.Boddicker maçı fazla ciddiye almadı.El Amin'le yaptığı alley-oop fena değildi.Genel olarak iyi bir organizasyondu.Sabri Ugan ve Kaan Kural müthiş ikili oldu.Seneye organizasyonu biraz daha geliştirirlerse iyi olur.Bostancıdaki adama all-star otobüsleri nereden kalkıyor diye sorduğumda bana o otobüsler Kadıköy'den kalkıyor demesi ise tam bir komediydi.
 
ÖNDER' Alıntı:
Tequila' Alıntı:
ARdaQue' Alıntı:
ÖNDER":b55fd]bugun gelecek herkesi [url="http://www.gsbasket.org' Alıntı:
http://www.gsbasket.org[/url] pankartinin arkasina bekliyoruz...

Hangi salonda olacaksınız ? Bursa Atatürk mü :p


:lol: :lol:

Cok komik inanin kirildim gülmekten ! Gecenin köründe pankarti almak icin kalkip corluya gittim ben ! Ama siz bi tarafinizi kaldirip gelemediniz maca ! Bundan sonra tek kelime etmeyin bunlar ilgili ![/quote:b55fd]

Yogurt kafalı, pankartı ben mi kaybettim, bıraktım, Çorlu' ya ya da Bursa' ya gitmesine sebep oldum ?
 
ARdaQue' Alıntı:
ÖNDER' Alıntı:
Tequila' Alıntı:
ARdaQue' Alıntı:
ÖNDER":01c7c]bugun gelecek herkesi [url="http://www.gsbasket.org' Alıntı:
http://www.gsbasket.org[/url] pankartinin arkasina bekliyoruz...

Hangi salonda olacaksınız ? Bursa Atatürk mü :p


:lol: :lol:

Cok komik inanin kirildim gülmekten ! Gecenin köründe pankarti almak icin kalkip corluya gittim ben ! Ama siz bi tarafinizi kaldirip gelemediniz maca ! Bundan sonra tek kelime etmeyin bunlar ilgili !

Yogurt kafalı, pankartı ben mi kaybettim, bıraktım, Çorlu' ya ya da Bursa' ya gitmesine sebep oldum ?[/quote:01c7c]

Pankart bugün macta varmiydi yokmuydu?
 
valla bumacla ılgılı en begendıgım sey domercantın ermalın ustunden yaptıgı smactı valla cook guzeldı ya.bıde solomon,mrsıc ve domercant MVP olmak ıcın her topu potaya atmasalardı hersey daha guzel olcaktı bence...keske erdemırlı PASCO da orda olsaydı....herseye ragmen galatasarayı temsıl eden BRAD PITT tebrık edıoz.....
 
hersey guzeldı bız ordaydık gercekten ıyı oldu boddicker'a fazla sans verılmedı ama olsun all-star macına gelenlere binlerce tesekkur ederim asyaya yardımlarımızdan dolayı cok ıyı bır orgaznızasyondu bence..
 
Ben yine her maç olduğu gibi onun da resimlerini çektim da adam gibi koyamıyorum onu inşallah bi arakadaşla halledip koyacam resimleri...
 

Üst