All-Star maçi

ya toplanalıp birlikte gidelim...hiç. olmadı salonun önünde belli bi saatte buluşalım...hepberaber olda olalım..ayrı ayrı yerlerde takılmayalım...birisi bu org u üstlense...
 
Ewet beraber gidelim bi göze güsel gözükelim banwitteki gibi ama tahmin etmiyorum öle olcağını gelenler ,maçın zewkini alır:)
 
malesef trAkya-uni finaller nedeniyle gelemiyor :(

ama ligin ikinci yarısında gücümüz yettigi kadar gelmeye calıscaz.
 
Ulan tüh be otobüsü kaçırdık.Gitti elemeler.Neyse asıl finalleri izleriz.İnşallah Gökhanla Little elemeleri geçer.
 
şmdi geldim all stardan bayanların maçını seyretmeden çıktık Ardayla

tribünler bomboş tu 3lük elemelerinde Gökhan yoktu
bi all star maçında Tuğba war işte onuda Muratlar gelince anlatır..
 
Evet All Star organizasyonunun ilk günü beni fazla açmadı ve salondan henüz bayanlar all star karsılasması baslamadan ayrıldık.

Çok sevgili federasyonumuz organizasyonun reklamını yapamadığı için tipik bir lig karsılasması havasında geçti. (izleyici potansiyeli olarak)
Saha içinde organizasyon görevlileri ve sporcular tribündeki izleyicilerden fazlaydı eheh ;)

Yazık ....
 
cokmkalabalık deildi ama all-star macının özellikle son periyodu oldukça keyifliydi. NBA all-starları gibi ilk üç periyot cok rahattı ancak son periyotta iki takımda kazanmak için oynayınca cekişmeli gecti baya. ancak tugbanın fazla süre alamaması ve oyunda kaldığı sürede de pas alamaması ve oyunu da sayısız kapatması biraz hayalkırıklığı oldu. zaten tek oyuncu gönderebilmiştik onu da doya doya seyretme fırsatımız olmadı.

özellikle üç sayı yarısmalarındaki tercihler cok kötü olmus. en iyi 3 sayı atan yarısmacının 16 sayıda kalması beni hayalkırıklığına ugrattı. acıkcası bu yarısmanın ilgi görmesi için daha iyi adaylar secilebilirdi (harun erdenay mesela :) )

bakalım yarın ki maca da gitmek istiyorum ve büyük ihtiamalle mac saatinde abdi ipekçide olucam.
 
uA_ÇAĞLAYAN olarak yarın da abdi ipekçideyiz allah izin verirse 13:00 gibi orda olucaz...tüm galatasaraylılar gelsin de oraya bir renk katalım..
 
Ben yarın bir elemanla birlikte geliyorum.Gelenler renklerini belli ederse iyi olur.İyi bir şov izleriz.Bu arada bugün salon çok boşmuş.Yarın daha dolu olur.
 
Ben gittim bugün ama gerçekten tribünler bomboştu ben pek beğenmedim açıkçası ama eğlendim... Özellikle Mix-stars maçlarındaki saçmalamaları izlerken :) Athena'daki elemanın basket oynayışı yarıcıydı :D Türk karmasının 23 sayı geriden gelip kazanması güzeldi , yarın belki gelebilecem belirsiz...
 
Ya uf bugün gelemicem maalesef dün gitmemle hakkımı doldurdum :) Artık twden islicm napıym? Bugün dünden çok daha hareketli geçecektir Mor we ötesi ile Gülşen konserleri war onnar ii seyirci toplar keşke bn de gidebilseydim... :(
 
Bostancı'dan otobüs var diye işi ağırdan aldım.Meğerse otobüs falan yokmuş.20-25 kişi orada kala kaldık.Ne biçim organizasyonsa... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
 
Star'da yayın başladı şuan. Salon da yanlış görmediysem tamamen dolu. Güzel bir ortam var.
 

Üst