Alpaslan Dikmen

Ben birçoğunuz gibi maçlara gitme fırsatı bulamadım hiç.Çoğu zaman çeşitli sebeplerden imkanım olmadı,bazen de açık konuşmak gerekirse tek başıma gitmek istemedim..İnsan gidemediği zaman sadece maçı izleyemedim diye üzülmüyor,Alpaslan Dikmen ve diğer nice değerli isimle tanışma fırsatı bulamadığı,en azından yakından göremediği için bile üzülüyor..

Ultraslan ve yaptığı diğer çalışmaları hep sanal ortamlardan takip ettim ben Alpaslan Dikmen'i..Bu anlamda ne kadar değerli olduğunu,ne kadar emek verdiğini biliyorum.İnsani yönünü yakından görme fırsatım keşke olsaymış,o vefat ettikten sonra kendime daha çok kızdım tek başıma bile olsa gitseymişim diye..

Konuyu açma sebebim de aslında bi duyuru yapmaktı. Bugün kanal 24'te,saat 20:00'da ''Güzel Oyun'' adlı belgesel programı var.Güzel belgeseller yapıyorlar,izleyenler bilir..Bugünkü programda da Alpaslan abi var..Bilmeyenler veya unutanlar varsa hatırlatayım dedim.

Konuyu nereye açacağıma tam karar veremedim.Şamil'in de fikir ve iznini alarak böyle bir başlık oluşturdum.Burdan Alpaslan abi ile ilgili yazmak istediklerinizi buraya yazabilirsiniz.Duyduğunuz,gördüğünüz veya yaşadığınız anıları anlatırsanız özellikle benim gibi Alpaslan abi ile gerçek hayatta çok fazla vakit geçirememiş insanlar için çok güzel olur diye düşünüyorum..
 
Bu da Emre'nin yani Johan Prd'nın Alpaslan abi için hazırladığı video..Görmeyenleriniz varsa izlesin mutlaka,gerçekten çok etkileyici olmuş,ellerine sağlık Emre'nin..

[video=youtube;crL390qnRTU]http://www.youtube.com/watch?v=crL390qnRTU&feature=mh_lolz&list=HL1317141 508[/video]
 
"Galatasaray'ın yararına olarak bir taşı yerinden kaldırıp 2 metre öteye koyanlara bile müthiş bir saygı duyarım"

Buna en büyük örneklerden biri Alpaslan Abi'dir.2 metre değil kilometrelerce o taşı Galatasaray'ın yararına koydu.
Her ölüm erkendir ama bu ayrılış çok erken oldu Allah sevdiği kullarını yanına erken alırmış diye avutuyoruz kendimizi.


takvimlerden bir gun daha dustu,
bir gun daha gidisinden sonra..
biz iyiyiz agladigimiza bakma,
alismak zor sensiz yasamaya...

tribünde bir eksik, cennette bir fazla!
 

Ekli dosyalar

  • 57.jpg
    57.jpg
    88.4 KB · Görüntüleme: 3

Üst