Alper Durur

Sonunda kurtulduk.İnsallah Ekrem hocayı getiririz takımın başına.Hem oyuncu bilgisi çok iyi hem mevcut oyuncudan maksimum katkı alabilen koç.Efe hoca olursada üzülmem.
 
Hemen Ekrem hocaya gidilmezse bir anlamı olmayan ayrılık. Bu şubeyi yeniden ayağa kaldıracak olan ve her şeyden önce bu şubeye bir hedef belirleyecek olan tek isim Ekrem Memnun'dur. kalan adaylar senede 1 tane fb galibiyeti izletip köşesine çekilecek insanlar. Ben hedefi olan bir takım izlemek istiyorum, bu yüzden imparator Ekrem Memnun'a gidilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ha ismi olan yabancı koça da hayır demem ama sanmıyorum bizimkilerin onu yapacağını.
 
Galatasaray Çağdaş Faktoring’de başantrenörlük görevi yapan Alper Durur ile yollarımız ayrılmıştır.



Alper Durur’a görevi süresince kulübümüze vermiş olduğu emeklerden ötürü teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde kendisine başarılar diliyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü



Oley oley oley oley Ekremmmm Ekremmmmmm
 
Geçen sezon ortasında ne olduğu belli olmuştu. Bizi bir Avrupa kupasından etti. Bu seneki kötü kadro mühendisliği ile de belki bu sene de kötü geçecek onun yüzünden.

Bu kadar inat etmeye ne gerek vardı? Zamanımıza paralarımıza yazık değil mi?
 
2023-2024 Galatasaray Kadın Basketbol takımının sezonunu çöpe atan kötü kere kötü koç. Öyle bir kadro kurmuş ki nereye yama yapsan başka taraf sırıtıyor. Umarım bir daha değil Galatasaray birinci ligde bile takım bulamazsıni iki yakan bir araya gelmesin bize bu seneye yaşattığın için!!!

Bunu buraya getirip geçen rezalet sezona rağmen kovmayan Levent Yaz sen de en az onun kadar suçlusun!!!
 

Üst