• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Alper Durur

Saçma sapan adı sanı duyulmamış takımlara karşı seri yaparız beyefendi havaya girer ben başarılıyım der.

Şimdi birazcık onurun, gururun, utanman, karakterin varsa kovulmadan istifa edersin.

İstifa istifa istifa!

Kimi oynattığını, ne oynattığını hiç bilmiyorsun. Seni nasıl hoca yapmışlar anlamakta zorluk çekiyorum. DEFOL GİT ARTIK !

Alper gider biz kalırız diye bağırıyorlar.

Abi bu fark nedir. İzmit bizden daha mı iyi? Defol git artık.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yeni bir hoca gelmesi elzem diye düşünüyorum.

Şerefi onuru varsa bu aksam istifa eder

Yönetim uyuma! Kadın basketbola sahip çık!

Ekrem Memnun istiyoruz.

Kadro kurmak desen yok, coaching zaten ligin belki de en kötüsü, oyuncuların üstünde hiç etkisi yok, kimsenin oyunu gelişmiyor. Geçen sezon herkes Asvel'in kadrosu bizden daha iyi dedi ki bana göre öyle değildi ve o kadro bizden daha az maliyete kurulmıuştu. Dün yine istifa etmemesi kötü de bir karakteri olduğunu gösteriyor. Anlaşılan o ki kovulmayı bekliyor.

Saygılar.

Hala istifa etmedi garip.

Alper HALA Durur mu?

Alper’i kovmazsan Durur! Suç onda değil.

Bırakmayı düşünmüyordur haklı olarak, Levent Yaz’ın dün maçta olması entresandı. Bence koç başarılı şu şartlarda hala orda durabiliyorsa bu takdir edilecek bir başarıdır.

Tazminat ister büyük ihtimalle; bence C.V.'sine yapılacak en büyük katkıyı verdi bu kulüp kendisine üzerine para almamız lazım.

Şu Lise muhabbeti var ya bazen zarar veriyor kulübe
O yüzden profesyonel yönetimler olmalı hep mevcut yönetimden ayrı
ama nerde... illa ki birbilerini koruyacaklar ya...

Hamisi, Levent Yaz istifa etmedi mi?
Ettiyse koç hâlâ neden kovulmadı?
Para vermemek için kovulmadıysa tazminatını verecek bir yiğit yok mu?

Bazı oyunculara maçların ilk yarılarında hiç süre vermeyip, üçüncü çeyrek sonu yada dördüncü çeyrekte oyuna alarak fayda bekleyebilecek kadar kötü bir hocasın.

Bu kadar yüzsüz ve utanmaz bir insan olamaz. Umurunda değil adamın.

Geri