Andrija Zizic

Re: Hoşgeldin Zizic

Nöbet bitti.. :)

Yeni nöbet hedefini Kerem Abi'den bekliyoruz.

Kaynak,resmi açıklama,imza beklemiyoruz cidden.. :p

Nöbet görevi için bekleyelim yeter. ;) Evet Kerem Abi kim bu oyuncu ? 8)
 
Re: Hoşgeldin Zizic

Kerem SEÇER' Alıntı:
Zizic ile ilgili yorumları artık buradan yapalım. Kendisine başarılar dilerken kulübümüze de hayırlı olmasını diliyorum.

Haber anasayfamıza da girilmiştir.

http://www.gsbasket.org
Resmi site açıklamadan inanmam kardeşim. :) :) :)

Hayırlısı.
 
Re: Hoşgeldin Zizic

resmi site açıklayıp sonra haberi silerse(bkz. lincoln) işte o zman yine rezil oluruz
bu nedenle bu sefer işlerini tam net yapınca yazmak istiyorlardır
galatasarayda transfer bitmez DEĞİL galatasarayda transfer(in süresi) bitmez
 
Re: Hoşgeldin Zizic

bişey sormak istiyorum bi seçme hakkınız olsa hangisini seçeerdiniz hangisi daha ii nicevic mi yoksa ziziç mi cevaplarsanaız sevinirim :?
 
Re: Hoşgeldin Zizic

Emre Evren İçöz' Alıntı:
bişey sormak istiyorum bi seçme hakkınız olsa hangisini seçeerdiniz hangisi daha ii nicevic mi yoksa ziziç mi cevaplarsanaız sevinirim :?
nicevic küçük takımlarda parlayan bir adam onun için göz boyayıcı olabilir ve bu forumda çoğunluk nicevic'İ ister çünkü olympiacos'taki zizic'i yakın takip etmedi kimse fakat haftasonu tv'yi açtığımız anda nicevic karşımızdaydı hep
ikisi de alınsa iyi olurdu
hüseyin nicevic
zizic haislip polat
1,2 ve 3 e keyfine göre takıl forumdn birilerini yaz ama duyduklarıma göre murat abi iyi şutörmüş murat abiyi ceza şutörü olarak kullanabiliriz 8)
 
Re: Hoşgeldin Zizic

Eski Barcelona ve Panathinaikos' lu Andrija ZIZIC iyi bir transfer ancak bunun sadece bir başlangıç olması gerekiyor. Yugoslav ekolüyle devam edilip yanına aynı ekolden 2-3 oyuncu daha alınabilirse Galatasaray ligde ve Euro Cup' da söz sahibi olma aşamasına gelebilir.

Sandro NICEVIC demişsiniz; kendisini geçen akşam Atina' daki olimpiyat elemelerinde Hırvatistan Milli Takımı ile Kamerun' a karşı izleme şansım oldu. Rakibin zayıflığı pek tabi ki etken ama karşılaşmada eski Efes Pilsen' li Nicola PRKACIN' in gölgesinde kalarak pek de fazla süre alamadı.

Bu ekolden devam edilecekse (ki edilmeli) alınabiliyorsa henüz eski Yugoslavya sınırları dışına açılmamış Partizan' lı Novica VELICKOVIC, Uros TRIPKOVIC ve Milenko TEPIC; Cibona Zagreb' li Marin ROZIC, Luksa ANDRIC; Union Olimpija' lı Mirza BEGIC, Goran DRAGIC (Ki Tau Ceramica ile anlastı); Zadar' lı Jure LALIC; Kızılyıldız' lı Tadija DRAGICEVIC, Boris BAKIC; KK Bosna' lı Edin BAVCIC; Buducnost' lı Ivan MARAS, Vladimir DASIC; Hemofarm' lı Vladan VUKOSAVLJEVIC gibi isimlerle ilgilenilip irtibata geçilmeli.
 
Re: Hoşgeldin Zizic

Ziziç transferi inşallah gelecek güzel günlerin habercisidir.
 
Re: Hoşgeldin Zizic

Mustafa Varol Aşıbol' Alıntı:
Hayırlı olsun. Gaines'den çok çok faydalı olacağına inanıyorum. Ribaund ve orta mesafe şutları çok iyi, Gaines'de bunlar yoktu.

Gaines'te ribaund yoktu ?

Başka bir Gaines mi bu yoksa Charles Gaines mi ?
 
Re: Hoşgeldin Zizic

gaines in özelliği zaten ribaunt toplamasıydı
özellikle hücum ribaunt u alıp çok sayı yaptı geçen sene
orta mesafe şutu yoktu tamam ama ribaunt larda 1 numaraydı
 

Üst