• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Anıl Dilaver

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Salih Coskun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:20
S

Salih Coskun

Misafir
O da artik bu takimin bir parcasi olduguna göre, ayri bir basligi haketti :)

Bugün attigi golün yanisira 2 de gol pasi verdi al da at dercesine, ne var ki Kewell ve Aydin bunlari degerlendiremediler.
Ilk defa A Takim formasi giyen bir oyuncudan böyle bir performansin gelmesi ilerisi icin cok umut verici.
Yalniz Anil'in tek sanssizligi, golü Konya'da atmis olmasi. Umariz Aydin'a benzemez, devamini getirir.

İlk kez 11de oynayıp golünü attı. Umarım kaderi Konya'da kahraman olan Aydın'a benzemez, Arda'nın izinden yürür...

İlk parasıyla araba alırsa bi halt olmaz almazsa büyük topçu olur.

Bakalım hangisini yapacak.

Şımarmamalı,çok çalışmalı...

Can Kırımlıoğlu' Alıntı:
İlk kez 11de oynayıp golünü attı. Umarım kaderi Konya'da kahraman olan Aydın'a benzemez, Arda'nın izinden yürür...
Arda'nın izinden?

Ali Erdem Güntepe' Alıntı:
Şımarmamalı,çok çalışmalı...
Kesinlikle, burada en büyük düsmani da medya. Simdiden basladilar sisirmeye yeni yildiz, Arda falan. Sadece iyi bir baslangic yaptigini ve henüz olmadigini bilip calismaya devam etmesi lazim.

12. dakika daki pozisyonda gol atsaydı iyi olabilridi ama onu da o zaman çok şişirirlerdi. basamakalrı hızlı ama teker teker çıkmak lazım. Bazen birden absamakalrı 3-5 çıkıp (aydın gibi) yükseklik korkusuna kurban gidebiliyor insan.

Bu arada Anıl bu takımda sırıtmadıysa Berkin kesinlikle sırıtmaz. Umarım ksıa zamanda onu da görür bu gözler A takımda.

Sühan Cem' Alıntı:
12. dakika daki pozisyonda gol atsaydı iyi olabilridi ama onu da o zaman çok şişirirlerdi. basamakalrı hızlı ama teker teker çıkmak lazım. Bazen birden absamakalrı 3-5 çıkıp (aydın gibi) yükseklik korkusuna kurban gidebiliyor insan.

Bu arada Anıl bu takımda sırıtmadıysa Berkin kesinlikle sırıtmaz. Umarım ksıa zamanda onu da görür bu gözler A takımda.

Sühan son paragrafta yazdıklarına ayrıca katılıyorum. A2 maçlarını çok nadir kaçırırım. İşteysem bile oturur izlerim. GS-TV yayınladıkça, A2 den bu takıma girse sırıtmayacak çok oyuncu var. Biraz zorlanırlar ilk başta heyecan yaparlar vs. ama eminim katkıları çok olur. Cem-Berkin-Musa-Ahmet vs vs eminim bu takıma şu anda yerlerine oynayanlar kadar katkı verirler.

Bizim Konyaspor ile deplasmanlarda oynadığımız her maçın iyi yada kötü unutulmaz bir anı oluyor nedense.Aydının attığı gol,Uğur Uçarın talihsiz sakatlığı ve şimdide Anıl Dilaverin attığı anlamlı gol.Umarım Anıl Dilaver daha çok çalışıp takıma uzun yıllar hizmet eder.

Bu arada yeri burası değil ama büyük ihmimal scoutgsde okumuştum.Altyapımızdan yetişen ve şuan Adanasporda oynayan Anıl Karaerin fenerbahçeye gidebileceğini.Anıl Karaer kiralıkmı gitti yoksa bonservisiylemi Adanaspora transfer oldu acaba.?

Anıl bildiğim kadarı ile sol bekti. Anıl'ı almaya çalışan FB, eğer Hakan'ı bırakırsak anında zıplar:)

Ben bugünkü maçta iyi bir sonvuruş yaptığına inanmıyorum. Elinden geleni yaptı, önemli katkılar da sağladı ancak bu şekilde abartırsak sonu iyi olmaz bence.

Alperen Kaplan' Alıntı:
Ben bugünkü maçta iyi bir sonvuruş yaptığına inanmıyorum. Elinden geleni yaptı, önemli katkılar da sağladı ancak bu şekilde abartırsak sonu iyi olmaz bence.

Top iyi yere gitmedi doğru ama kalecinin tersine attı topu.Çoğu oyuncu o köşeye atmazdı topu.Bu bile kendine güvendiğini gösterir.

O pozisyon Pino'ya gelseydi ?

Hem iyi yere gitmedi top hem de şut yavaştı Ali Erdem, ama sağda-solda yazılanları görünce de şaşırıyorum gerçekten; abartılmamalı bu kadar.

Plase vurdu neticede çok hızlı gitmemesi normal ancak top aslında çok köşeye gitmedi ancak kaleciyi ters ayakta bırakmayı düşünebilmesi golü getirdi.

Ayrıca bugün Anıl'ı övecek arkadaşlarım sadece attığı gol için değil Kewell ve Aydın'a yaptığı iki asist içinde övsünler.Oyuncuları anlık pozisyonlara göre değildi maç geneli katkılarına göre izleyelim artık.Zira pozisyona göre bakarsak Hakan Balta'da süper bir asist yaptı.

Anıl bence ilk maçına göre hem oyun anlamında hemde fiziksel anlamda iyi bir katkı verdi.Rakip savunmacıların etkisinde çok sivrilemedi belki ama ezilmedi de o bölgede.12. dakikadaki sıyrılışı topu sürüşü,tekrar gol pozisyonunda yaptığı koşu,Aydın'a verdiği pozisyondaki soldan içeri girişi onun adına güzel hareketlerdi.

Kendini geliştirir havaya girmezse iyi bir oyuncu olur.En azından Hasan Kabze'nin o dönemde üstlendiği görevi üstlenebilir.Ancak bugünün gazı ile Aydın gibi olursa harcanır gider.

5 pozisyonumuz var 4 ünde Anıl'ın ismi var :)
Anıl için çok sevindim.Çok sırıtmadı ha forvette iyi de oynayamadı çok ezildi iki hayvan arasında.kanata geçince rahatladı ve boş alanda iyi iş yaptı.Berkin'i de Balta'nın yerine sürmesini bekliyorum...

Anıl Karaer iyi bir sol bek olamayacak fiziği ytersiz.Çağlar Abinin maşallahı var, kalçayı koydu mu top almak küçükken imkansızdı hala imkansız...

Emre Çolak´ta bişeyler kapsın arkadaşından..

Sezon boyunca hiç bu kadar mutlu olmamıştım.Bugün Cana ve Anıl'la birşeyler kazandık.

Mert Göker' Alıntı:
Emre Çolak´ta bişeyler kapsın arkadaşından..
O arkadaştan birşey olacağını hiç mi hiç zannetmiyorum. İlk parası ile Range Rover alan adamdan bir cacık olmaz...

Anıl, yaşıtlarının aksine çalışmaktan keyif alan bir sporcu. Her antrenmandan sonra iki saatlik ekstra çalışmalar yapıyor, tatil günlerini tesiste geçiriyor ve altyapıda psikologlarından istifade etmeyi ihmal etmiyor. Bedeninin sakatlığa yatkın olmamasının en önemli sebebi de bu. 7 senelik kariyerinde sadece bir kere sakatlık geçirmiş. O sakatlığı ise iyi dinlenerek kısa sürede tedavi ettirmiş.

Alıntı.

Geri