• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Ankara daki turnuvayla ilgili Önemli Organizasyon

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Can Akan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:31
bendende bi 100 tane

yeter ki versinler isterse tek kamerayla olsun dediğin gibi...
yeter ki takımımızı izleyebilelim

Yollanmıştır

Yolladım ancak herkes Galatasaray taraftarı olarak değil arada Türk Telekomluyuz diye de e mail yollasak : )

Burak Barut' Alıntı:
Yolladım ancak herkes Galatasaray taraftarı olarak değil arada Türk Telekomluyuz diye de e mail yollasak : )
mantıklı bir kaç kişi de öle yollasın

bende türk telekom taraftarı olarak gönderdim. :(

Hadi Arkadaşlar herkes yollasın!!!!! ;)

Bende yolladim insallah yayinlarlar

tempo yapalım bıraz

Benim arkadaşlarla beraber 1500 tane filan oldu

Bende yolladım ama uA foruma üyeliği olan bir arkadaş orayada açsın bu konuyu, daha etkili olur.

Burak Barut' Alıntı:
Ben Casa TED liyim diye yolluyacam :)

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Bende yolladım ama uA foruma üyeliği olan bir arkadaş orayada açsın bu konuyu, daha etkili olur.
tamam ben acarım aynen burdaki gibimi acalalım

Ahmet Yenilmez' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":2pcd3gf5]Bende yolladım ama uA foruma üyeliği olan bir arkadaş orayada açsın bu konuyu, daha etkili olur.
tamam ben acarım aynen burdaki gibimi acalalım[/quote:2pcd3gf5]Süper olur, saol:)

Ahmet Yenilmez' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":3ib7wycv]Bende yolladım ama uA foruma üyeliği olan bir arkadaş orayada açsın bu konuyu, daha etkili olur.
tamam ben acarım aynen burdaki gibimi acalalım[/quote:3ib7wycv]
aynen burdaki gibi aç sonrada destek istiyoruz de onlarda yollasınlar

actım bakalım hayırlısı inşallah :roll:

Bende gönderiyorum.Hadi bakalım yüklenelim biraz.

Aslında Eyüp Abi sen açsaydın o konuyu.Senin ne kadar Galatasaray'ın Spor Kulübü olduğunu sen insanlara hatırlatıyorsun.Sana yapılan terbiyesizliği gördüm çok üzüldüm.Seni tanıyan tanıyor bir iki kişi yüzünden orayı bırakman beni çok üzdü.

Geri