• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Antalya B.Ş.B. - Galatasaray

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Onur Yavuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:16
Puanları 0
Çözümler 0
@Onur Yavuz
11. Hafta: 1 Nisan 2007
Antalya B.Ş.B. - Galatasaray (Antalya Atatürk S.S.)

Maçın sonucu belli ancak İstanbul´da göremediği hakettiği ilgiyi umarım Antalya´da görür takımımız.

Zaten benim bildiğim Antalya hazırlıklara çoktan başlamıştır, değil mi Nilay :)

Serdar abi Ankara'dan takıma destek için Antalya'ya gidecek...

1 Nisan sakası mı ben gidecegim de digerlerine daha sormadım Onur. :)

gencler,
daha kulüp antalya deplasmanina gitmek icin yol parasini kulüpten alamadi.minibüse benzin koyacak parayi vermedikleri icin antrenmana gidemiyorlar.bugün ayin 27 si ,daha cocuklarin maaslari ödenmedi.
31 mart cumartesi milliyet spor da ki yazimi okuyun.
sevgiler

bu gelişmeler beni niye şaşırtmadı acaba?? aa bu takım özhan canaydının başkanı olduğu takım dimi?? bak nası unutmuşum.. başarılı olmuş olmanın formanın hakkını vermenin karşılığı olarak maaşları ödenmiyo olmasın sakın..

ne diyeceğimi bilemiyorum...

:?

Vay canına gerçekten.Formanın hakkını vermenin karşılığı bu demek.
Şaka gibi...Pardon "kabus"demek daha doğru olur sanırım.

E artık, ayıp be..

Maçın oynanacağı salon tahmin ettiğim salon mu acaba ya? Böyle yanında iki futbol halı sahası olan bir salon. Bilmemne spor tesisleri ama. :)

Bu kadarı da fazla artık yazıklar olsun.

Bizlerin yüzünü güldüren bu sporcularımızın ne kadar maaş aldıklarını bir büyüğümüz yazarsa Canaydın'ın yüzsüzlüğü daha çok ortaya çıkacak sanırım..Yazıklar olsun !!!

Yazınızı merakla bekliyoruz Yavuz Bey...

Sevili Arkadaşlar,

Takımımız kuruluşundan bugüne Türkiye de Namağlup !!!

Takımımız kuruluşundan bugüne Avrupa da Namağlup!!!

Takımımız 2006-2007 sezonunda Kulübümüzün Avrupa’daki tek temsilcisi!

Armamız,Formamız,Kulübümüz ve en önemlisi Taraftarımız için Savaşıyoruz!!!

Ama antrenmanlarımız malum sebeplerden dolayı iptal edilmiş durumda!!!

Kurulduğumuz günden bu yana Kulübümüze maliyetimiz yok!!!

Yavuz Abi ve Sinan Beyin kendi ceplerinden ödedikleri ve çevrelerinden topladıkları bağışlarla ve yardımlarla ayakta duruyoruz.

Çıkıp Aslanlar gibi mücadelemize devam edeceğiz!!!

R.Sedat İncesu

okudum düsündüm düsündüm ama ne yazıcagımı bilemedim..

tebrikler yönetime, alkışlar onlara..

yeter artık diycem ama artık yeter diycek halim bile yok senelerdir yaşadığımız her şoktan sonra..

bu formanın hakkını veren herkesin bedeli bu mu olmalı!! deliricem yahu..

neyse susuyorum..

Hocam;

Ne diyeceğimi bilemiyorum. Moralim sıfırlandı bütün bunlardan sonra. Artık Canaydın'dan da, ekibinden de tiksiniyorum...

Cuma günü sayın başkanımız Bilkent'te olacak bir konferans verecek. Ben yarın akşam İzmir'e gittiğim için orada olamayacağım, ama birisinin ona bu şubenin varlığını hatırlatmasını çok isterim !!!

İçimizde ne yaşarsak yaşayalım biz bir aileyiz, yönetim sahip çıkmazsa biz sahip çıkarız hocam !

Bir de şunu eklemek isterim ki bu şube en yürekten oynayan ve Türkiye'nin Avrupa'da yoluna devam eden tek temsilcisi...

yazıklar olsun yönetim.şu ana basketboldaki yüz akımımıza yapılanlara hayret ediyorum.hiç saygıda kalmamış yönetimde...ÇOOOOOK YAZIK......
bravo hocam ve oyuncular sizinle gurur duyuyoruz..

Can Altay' Alıntı:
... Artık Canaydın'dan da, ekibinden de tiksiniyorum...

Artık mı? Ben geldiğinden beri tiksiniyorum...

Yaşanan gelişmeler için söyleyebileceğim tek söz "yazık"

Canaydın'a iğrenmek bir tarafa, onlarla gurur duyacağımız çok değerli iki insan var bu takımdan hiç birşeylerini esirgemeyen, onlar; Yavuz Kocaömer ve Sinan Kalkapçıoğlu. Allah onları bu şubenin başından eksik eylemesin.

yahu şu başlığa girdikçe sinirlerim tepeme çıkıyo. Allah seni nası biliyosa öyle yapsın canaydın.. bu klübün en degerli özelliği vefaydı.. sen geldiğinden beri eser kalmadı.. yazıklar olsun ya..

malum olaylar neler biri bana anlatabilirmi

Geri