• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Asist Programı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Burak Barut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:25
Programın saatide tam da bizim okulda son derslere denk geliyor.Artık teneffüste bi mesaj atarız.:)

Madem herkes tahminde bulunuyor.. Bende 86 -67 Real diyorum

bugün katılıp transfer mevzusunu soran olacakmı?

Ah Ah çok yaklaşmiştim :( Skora Eyüp Abiyi bekliyoruz :)

ntv maç yayınları için ayrı bir kanal açıyormuş

kaan programda şimdi murat murathanoğlu kaan mesaj gelmedi dedi sana kaanda onlar gsbaskete yazmışlar dedi.takip ediyor ama yazmıyor :)

Valla bende dinliyorum Kaan'ı kim açıkçası çok merak ediyorum!

ses verse bir :)

Kaan Abi gel ya muhalefetliği beraberce yaparız :) Bugunkü programı telefon konuşmam dolasıyla dinleyemedim fakat transferde durakladığımız için pek bizden de bahsettiği söylenemez.

programı kaçırmayın arkadaşlar transfer konusunda bişeler kaparız belki.

kaan gsbasket.org a teşekkür etti ve tüm taraftarı buraya üye olmaya davet etti.tesekkürler kendisinide bekliyoruz.

Ben,dinleyemiyorum doğrusu.Arda,senden bekliyorum haberleri;özellikle transfer hakkında.

kaan beyin yorumları iyi hoşta cemal nalga için geçen sene tüm sezon sadece 82 dakika görev aldı diyerek fena çuvalladı...

gerçekten okadar mı yok artık!!!

şuana kadar galatasaray konuşulmadı bekliyorum.cemal geçen sene fatihin sakatlığı döneminde 30 küsür dk oynadığı maç bilirim orada bir yanlışı oldu sanırım.

Re:

Ali Bulut' Alıntı:
kaan beyin yorumları iyi hoşta cemal nalga için geçen sene tüm sezon sadece 82 dakika görev aldı diyerek fena çuvalladı...
Sıkılmadım,hesapladım.Cemal Nalga,geçen sezon ligde 400 dakika görev aldı.Dalgınlığına gelmiştir.

ayhan şahenkin yüzde 20 si kaf kafın aradaşlar.

Oyuncuların sorunları varmış dedi...

Merak ettim ne sorunları varmış?

ya oda gelip burada yazsa artuk.

Geri