Abim kesinlikle belli et . Bişeyler yap yoksa benim gibi olmayacaksa hiç olmasın deme.
Sonra onunla birlikte birini görüyorsan daha kötü oluyor.
Sonra onunla birlikte birini görüyorsan daha kötü oluyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Burak Barut' Alıntı:Kaan Abi, dediğim gibi 4-3-3 oyna hucum yap, pres yap ama aman dikkat et fazla baskı yaparken gol yeme.
1 mesaja 7-8 mesaj değil![]()
Kaan benim tercihim seni biraz yorar. Elimi uzattığımda alabileceğim atkıyı istemem ben, Livorno atkısı isterim. : )Kaan Can Garip' Alıntı:bütün forum dedik, biraz uçtuk. 20 kişiye atkı bunun şerefine, sözüm söz.
Kaan benim tercihim seni biraz yorar. Elimi uzattığımda alabileceğim atkıyı istemem ben, Livorno atkısı isterim. : )Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Kaan Can Garip":1xzhvwdp]bütün forum dedik, biraz uçtuk. 20 kişiye atkı bunun şerefine, sözüm söz.
Onur Yavuz' Alıntı:Şimdi taktik tahtasına bir şeyler karalardım ama Nilay´ın ardından kalemi elimize almak ayıp olur. : )
Kaan benim tercihim seni biraz yorar. Elimi uzattığımda alabileceğim atkıyı istemem ben, Livorno atkısı isterim. : )Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Kaan Can Garip":4qknh9tt]bütün forum dedik, biraz uçtuk. 20 kişiye atkı bunun şerefine, sözüm söz.
Eyvallah kardeşim.Kaan Can Garip' Alıntı:Barış'ım,
Sağol kardeşim. ama seninkinin olmadığını biliyorum ya, hep eksiklik kalacak bende. Umarım herşey gönlünce olur, olacakta..
Kaan Can Garip' Alıntı:3 çeşit atkımız var: Lazio, Alpaslan Dikmen ve ismini zikeredemeyeceğim bir atkıBırakın bu Livorno sempatizanlığını
![]()