• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Avrupa Basketbol Şampiyonası 2015

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
B Grubu: Belarus 65 - 49 Polonya

[video=youtube;NaEwN89NWK0]https://www.youtube.com/watch?v=NaEwN89NWK0[/video]

İlk 2 gün sonunda oluşan puan tablosu:

image.png

Belarus Özgür Tiyatrosu'na buradan saygılar,diktatör yıkılamamış olsa da kadın basketbol takımları bu akşam kendilerine bir parça yaklaştı. :)
Devşirme olayı şu turnuvaların değerini acayip örseliyor.

Skorer bir oyuncumuz yok.
Bu yüzden işimiz zor.
Savunma ile bakalım nereye kadar gideceğiz ?

Ekrem hoca savunma yaptıracağım diye şut çalıştırmıyor mu acaba? Kızlar hoca demese bile bol bol çalışmalı, savunma müthiş ama şut girmeyince zorlanıyoruz.. Şaziye güya şutör ama şut atmaktan korkuyor, dün kaç defa müsait durumda idi ama hep pas verdi, Birsel desen sanki basketbola yeni başlamış gibi sürekli hata yapıyor, hatalı yürümeler falan, tek tek saymaya gerek yok aslında hemen hepsi basit hatalar yapıyor, sanki yeteri kadar kendilerini adapte edememişler gibi, ee yeni oyuncular da var, hoca yeni, her ne kadar Işıl, Bahar, Nevriye ve Ayşe Ekrem hoca ile çalışmış olsa da.. Daha önce yazdım mı hatırlamıyorum, bu turnuvada takımdan çok şey beklemiyordum bu yüzden ama Ekrem hoca ile çalışmaya devam edilirse ileride daha iyi olacağımızı düşünüyorum

Hücum Şut sıkıntısını da aşarsak ne GS yi ne de milli takımı kimse tutamaz.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Turnuvanın bizim için kısa özeti devşirme Lara Sanders olmasa galibiyet göremezdik.

1 galibiyet alabiliriz gibime geliyor bu gurupta.Iyi oynamiyoruz,kadroda nevriye,lara,isil,birsel haric ust duzey oyuncu yok

ABD dışında hepsi üst düzey oyuncu olan bir takım var mı ki zaten?

Olcay Çakır iyi oyuncu

Ispanyayla fransa yokmu.

Ekrem Memnun savunması diye bir şey var. Nevriye, Işıl harikasınız. Duba'cım sen de kusura bakmazsın artık..

Ben final bekliyorum, tabi ispanya'yla eşleşmezsek, Ekrem Hoca ve Takıma güveniyorum, özelikle Nevriye ve Işıl'a çok güveniyorum, Olcay Çakır 'da bugün bizde Ekrem Hocanın kadrosunda olsaydı gerçekten çok farklı konumda olurdu, bu yeteneğiyle.

Skorer bir oyuncumuz olsaydı final diyebilirdim bende.
Bakalım savunmamız ile nereye kadar gideceğiz ?

Karadağ maçında Dubleviç nasıl oynadı arkadaşlar

Karadağ maçında Dubleviç nasıl oynadı arkadaşlar

Maçın ilk bölümlerinde iyiydi ama dün Milli takımımız mükemmele takın bit savunma yaptı. Ikinci yarı da ise küçük bir sakatlık geçirmiş. Fark da olunca Karadağ riske etmedi onu.

Dubljevic milli takımımızın katı savunmasına rağmen her zamanki inatçı penetreleriyle sorumluluk aldı ama Ekrem hoca savunması işte ..

Na-mağlup takım yoktur, Ekrem Memnun ile karşılaşmamış takım vardır :)

Türkiye 66-56 Fransa

Edit: Yarın Çek Cumhuriyeti maçını da kazanırsak finale kadar Ispanya ile karşılaşmamış olacağız.

Hazir Bone'da gitmisken şu Sanders'ı kapabilsek . Pota altinda nevriye ile fark yaratiyor .

Olcay Çakır fenerde resmen harcanıyor. Ekrem hocayla hayat buldum şeklinde mesaj verdi.

Geri