Emre Yuksel' Alıntı:Federer, çok sevdiğim, başarılı, yetenekli, iyi bir sporcu..
O'nu destekliyorum artık..
Umarım bu tunuvayı da kazanır..
Bayanları da Serena kazansın istiyorum..
Ahahaha Allah iyiliğini versin emi abi

Emre Yuksel' Alıntı:Federer, çok sevdiğim, başarılı, yetenekli, iyi bir sporcu..
Ş.Saadet Ünal' Alıntı:Ama sen bile durdurmazsın Federer'i yani inşallah
Halil İbrahim' Alıntı:Emre, senin dediğin üçlü çekeriz, meşela yakarız vs. Marsel'in maçında olmuş. 150 kadar taraftar meşalelerle, marşlarla ortalığı birbirine katmışlar, bazıları Şili'li taraftarlara saldırmış, 30 küsur kişi gözaltına alınmış.
Halil İbrahim' Alıntı:Emre, senin dediğin üçlü çekeriz, meşela yakarız vs. Marsel'in maçında olmuş. 150 kadar taraftar meşalelerle, marşlarla ortalığı birbirine katmışlar, bazıları Şili'li taraftarlara saldırmış, 30 küsur kişi gözaltına alınmış. Eurosport Spikeri: "Yıllardır maç anlatırım, hayatımda ilkkez böyle bir durumla karşılaşıyorum, her sayıya sanki final maçında müthiş bir vuruşla kazanmış gibi tezahürat yapıyorlar, tvnizin sesi yüksek değil adamlar hakikaten çok bağırıyorlar, bu seslerin hepsi onlardan geliyor." gibisinden ifadeler kullanmış. Meşale dumanları dağılana kadar yayına bir süre ara vermiş eurosport.
Yurdum insanı mekan ayırmıyor her yerde aynıyız.![]()
Emre Yuksel' Alıntı:deniz olaya bağımsız bakılırsa haklı oldukları taraflar var. tenis, teamülleri , yazısız kuralları çok olan, geleneksel bir spor.. mesela teniste seyircinin oyun esnasında çıtı çıkmaz.. hatta ayağa kalkıp dolaşmaz bile.. kaybedilen puanlar alkışlanmaz.. mesela biri çok iyi bir vuruş yaptı, top köşeye oturdu.. alkışı hak eder.. bir diğer puanda top filede kaldı, alkışlanmaz.. dediğim gibi gelenekleri güçlü bir spor.. mesela wimbledon finallerinden sonra, kupa töreni öncesi korta giderken, kent dükü /düşesi hep top toplayıcı çocuklarla konuşur.. 100 seneyi aşkın zamandır bu böyle.. bu kadar geleneksel ve kurallı bir sporun tribününde bırakın meşalyi, tezahüratı, dediğim gibi ayağa bile kalkılmaz..
bir de olayın başka boyutu var.. tamam yukarıdaki paragraf olması gereken belki ama bunu sadece Türkler bozmadı.. Mesela 1999 da bir Roland Garros finali oynandı.. Tenis tarihinde böyle bir maç yok. Yuhalamalar, servis atarken bağırıp çağırmalar, ıslıklar.. Bir futbol maçından farksızdı.. Hingis'i resmen bitirdiler.. Fransız seyircisi her sene bir vukuat yapıyor böyle.. Bir sene de Nadal-Federer maçında Federer i tutacağız diye ortalığı birbirine sokmuşlardı.. Aynı şekilde bir çok yerde, bir çok olaylar yaşandı..
Anlatmak istediğimiz özetlersem; evet türklerin yaptığı genel tenis teamülleri içinde yanlıştır.. bir tenis seyircisine yakışmaz .. tenis kendine özgü ve elit bir spordur .Ancak bu kurallara uymayan sadece türkler değil.. Kendini çok medeni sanan Fransızların yaptıkları ortada.. Her yerde, her şehirde yaşanıyor bunlar.. Eurosport spikerinin işine gelmemiştir hatırlamak..