Ayhan Akman

Üzüldüm, o armayı öperken ki haline cidden üzüldüm. Çok büyük ayıp etti tribün, herkesin dediği gibi 35'lik adamdan 20'lik performans bekleyemezsin. Ayhan bunca senedir iyi veya kötü takımda ve hepte mücadele ediyor, bunu görmezlikten gelmek tam anlamıyla vefasızlık.

Ne yazsam boş, çok ayıp oldu çok. Böyle insanlar oldukça niyeyse içimden Forever Ayhan diyesim geliyor. Acaba neden?!
 
tek maçlık değil
epeyden beridir performansı kötü.....

Zerre katılmıyorum bu düşünceye.İlk yarıdaki ayakta kalan tek oyuncumuzdu Ayhan.Hatta ik yarıdaki GS'da Ayhan'ın olmadığı Barış,Mustafa ikilisiyle oluşacak orta alanı düşünmek bile zulüm geliyor.İşte Ayhan öyle bir durumda 33-34 yaşındaki bir oyuncu olarak takımın en çok mücadele edeni ,en çok koşanı,en çok pas atanı olmak gayreti içindeydi ve bunuda başardı.İkinci yarıda Ayhan kötü derseniz eyvallah ama ozamanda sorarım hangi yerli oyuncumuz iyi acaba,taptığımız Baros'un bile iyi olduğunu düşünmüyorum.

Kaldıki değil ama velev ki Ayhan bu sene,bu sezon kötü oynuyor tamam veriyormu bu GS kaptanını kendi evimizde yuhlama hakkını,bunu meşru hale getirirmi bu durum.

Bu olayın yanlışlığını,GS taraftarı için ne kadar kara bir leke olduğunu belirtmek yerine yapılan terbiyesizliği meşrulaştırmak için bahaneler,sebepler üretmekte bir okadar kötü,vefasızca bir davranıştır.
 
Tepki Ayhana değil..Ayhan galatasaraya ilk geldiği yıl nasılsa hala da aynı futbolunu oynuyor..Senelerdir ileriye pas atamaz ya servete yada en geriye kaleciye döner ayhan..ve ayhan buyken gelip ondan xavi yaratmaya çalışan zihiyetedir tepki..Kaptan ayhana değil xavi ayhana..
 
Ayhan senelerdir bu kulübe hizmet ediyor ve yaşından dolayı artık miadı doldu. Sahada dökülen yaşları geç oyuncular asıl yuhalanması gereken, Ayhan'ın bir yerde biteceği zaten belliydi. Yapılanın kesinlikle yanlış olduğunu düşünüyorum. Yakışmadı taraftarlarımıza, hem de hiç yakışmadı...
 
Arkadaşlar ben Ayhan'ın ıslıklanmasında tamam kötü performansı etkili olmuş olabilir ama sezon öncesi gülerek "dışarıda taraftar var mı ?" sözü benim gözümde Ayhan'ı bitirdi.
 
Böyle sorunlu bir sezonda herkesin baştada taraftar olarak bizim davranışlarımı tepkimiz çok normaldede Ayhan'ı bir hatalı demeci yüzünden bitiriyoruz,siliyoruz,ıslıklıyoruz.

Mustafa 30,Barış 24,Aydın 23,Aykut 28,Ufuk 24 ,Serkan 21, Hakan Balta 28,Emre Çolak 20 yaşındada hangisi Ayhan'dan çok katkı vermiş?Hatta hangisi Ayhan'a yakın bir katkı vermiş.Ayhan 34 yaşına gelmiş bir oyuncu takımın en çok pas vereni,en çok koşanı,en çok mücadele edeni ,kısacası Ayhan saygı duyulması gereken bir adam saygı, yoksa sevmek zorunda değil kimse,ama saygı duymalı.
 
Arkadaşlar ben Ayhan'ın ıslıklanmasında tamam kötü performansı etkili olmuş olabilir ama sezon öncesi gülerek "dışarıda taraftar var mı ?" sözü benim gözümde Ayhan'ı bitirdi.

Burak, o hareketi çoğu kişi gibi sen de yanlış anlamışsın kardeşim. Ayhanın oradaki tepkisi aslında takımaydı,kendineydi... Bu hareketin açıklamasını yapamıyorum ama gerçekten artniyetli olduğunu düşünmüyorum orada. Bir özeleştiri gibiydi kısaca.
 
Ayhan o an hava alanında sahte bir güler yüzle ''taraftar var mı '' diyerek kötü birşey yapmamıştır. Kaptan olarak onun demesi gerekirdi zaten. O an ordaki insanlara içindekini yansıtamaz Galatasaray kpatanı ve orda gülümseyerek doğru yaptı bence Ayhan. Bunu anlatmak cidden zor yazıyla ancak mimiklerle anlatılabilir bir şey bu ve ciddi olarak çok küçük bi çizgi bu durumda iyiyle kötüyü ayıran.
 

Üst