Ayhan Akman

Misimoviç'e 2 ay tahammül edilen bir yerde ona 10 senedir tahammül göstermek büyük haksızlık değil mi? artık gercektende yeter onla zamanında takas yaptığımız Ahmet yıldırım futbolu coktan bıraktı,tek yapabildiğin şey kendi etrafında 180 derece dönüp topu geriye oynamak,yaptığını yapacak şu piyasada binlerce genc var artık yeter ne olur.....
 
Koşuyorsun iyi niyetinle bişeyler yapmaya çalışıyorsun o bana yeter Ayhan.

Elinden gelen bu kadar bu adamın bu yaştan sonra fazlasını zaten yapamaz.
 
Ayhana yapılan terbiyesizliktir.Gs taraftarı kaptanına böyle davranmamalı.Sanki Ayhan kötü diğerleri uçuyor.Yazık gerçekten bu adamın emeğine.
 
Ayhan'ın yeteneklerini tartışabilirim ama çabasını tartışmam. Bu adam yıllardır bu takıma hizmet etti. Taraftarın yaptığı şey bu olmamalıydı. 100 tane ıslıklanacak kişi var. Hıncınızı Ayhan'dan mı alıyorsunuz? Çok üzüldüm armayı öperken. Arda gibi hiç bir zaman "ben galatasaraya lazımım" demedi Ayhan. "Galatasaray bana lazım." dedi. Bu insanlara bunun yapılması üzüyor gerçekten. Evet Galatasaray taraftarı vefasızmış. Malesef..
 
Çok büyük ayıptı yapılan, orada takımın kaptanını yıllardır bize hizmet veren, kötü oynadığındada dahi mücadelesi asla tartışılmayacak bir oyuncuyu zaten kariyerinin sonu gelmişken,takımda sene sonu köklü revizyonların olacağı biliniyorken yuhalmak,ıslıklamak ancak embesil işi olur.Ondanda bizim tribünlerde bolca varmış demek bunu tekrar gördük bu gece.Ben bugün o ıslıkçı,çok zeki taraftara hakkımı helal etmiyorum.
 
Takım tamamen yuhalansa eyvallah, ben de katılırım ona..
Çünkü protesto edilmeyi hak ediyorlar..
Ama sadece Ayhan'ı çekip bir kenara yuhalamak ayıptır..
Eğer performansa bakıp yuhalayacaksak yine dün Ayhan'dan önce yuhalanacak 5 tane futbolcumuz vardı sahada.
 
Emre Ayhan ve Serkan'dan öte yuhalanacak oyuncu göremedim sahada. Onlarında kapasitesi bu kadar. O yüzden kızmıyorum...

ben sana kendi fikrimi söyleyeyim. dün Ayhan'dan önce Kazım, Stancu , Serkan çok rahat ıslıklanırdı..
Lakin ben onların da ıslıklanmasına karşıyım.
Bütün faturayı Ayhan'a kesmek hataydı.
Önce yönetim, sonra Hagi, sonra futbolcular suçlu benim gözümde.
 
Galatasaray'a 8-9 yılını vermiş, bu zaman dilimi içinde kötü oynadığı maçlarda bile formasını her zaman ıslatmış olan,GS'da kaptanlığa yükselmiş birini tek maçlık yada tek dönemli performansına göre yuhluyorsak asıl bize yazıklar olsun.
 

Üst