Barış Alper Yılmaz

Hoş geldin Barış Alper Yılmaz


Kulübümüz, profesyonel futbolcu Barış Alper Yılmaz ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

2000 yılında Rize’de dünyaya gelen Barış Alper Yılmaz, futbola 2011 yılında doğduğu şehrin takımlarından Rize Özel İdare Spor'da başladı. 2017 yılına kadar burada forma giyen Yılmaz, 2017-2018 sezonunda Ankara Demirspor transfer olarak profesyonel kariyerine başlangıç yaptı.

Ankara Demirspor'da geçirdiği 3 sezonda 43 resmi maça çıkan genç oyuncu, 2020/2021 sezonunun başında ise Ankara Keçiörengücü'ne transfer oldu. Geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig'de 34 maça çıkan Yılmaz, 8 gol atıp 5 de asist yaptı.

Profesyonel kulüp kariyerinde çıktığı 79 maçta 9 gol ve 5 asistle skora katkı sağlayan 21 yaşındaki kanat oyuncusu, Türkiye U21 formasını ise 3 kez giydi. Yılmaz, Hırvatistan ile oynanan karşılaşmada Ay-Yıldızlı formayla ilk golünü kaydetti.

Barış Alper Yılmaz’a kulübümüze hoş geldin diyor, Galatasaray forması altında kendisine başarılı bir kariyer diliyoruz.
 
Fizik olarak çok üst düzey bir genç yaşıtlarına göre. Özellikle orta yapma ve savunma özelliklerini de geliştirirse çok güzel işler yapacaktır. Kerem'den sonra çok yetenekli bir oyuncu daha kazandık. Sırada belki son günlere doğru Halil Dervişoğlu’nu bekliyorum. İnşAllah o da gelir...
 
Medya da bu transferin rakamı ile ilgili haber çıkmaması sonucu araştırdım barışı bedavaya aldığımızı öğrendim menejeri kulübe 150 bin lira ödemiş gailba menejerlik ücreti olarak 500 bin lira ödeme yapılacak kulübün kasasından çıkacak para bu olacak zaten transfermarkt önce soru işareti koydu rakamla ilgili sonra daha önce cikan 1.5 milyon euro rakamini koydu ama onlarda emin degiller
 
Potansiyeli cok yuksek.Kesinlikle daha fazla sans bulmali ya da surekli oynama garantili bir Super Lig takimina kiralanmali.Fizigi yasina gore cok cok ileride.Hizli ve cabuk bir oyuncu.Sutu ve calim yetenegi de var.Yalniz kendisi net bir sekilde sol kanat oyuncusu.Oradan iceri girip sut atabilen,pozisyon yaratabilen bir kanat oyuncusu.Sag kanat oynatildigi her dakika kendisine de bize de yazik;
 
Potansiyeli cok yuksek.Kesinlikle daha fazla sans bulmali ya da surekli oynama garantili bir Super Lig takimina kiralanmali.Fizigi yasina gore cok cok ileride.Hizli ve cabuk bir oyuncu.Sutu ve calim yetenegi de var.Yalniz kendisi net bir sekilde sol kanat oyuncusu.Oradan iceri girip sut atabilen,pozisyon yaratabilen bir kanat oyuncusu.Sag kanat oynatildigi her dakika kendisine de bize de yazik;

Çok doğru tespit👏
Bence Kerem satılırsa direk yerine monte etmeliyiz. Kalırsa da ikisi arasında rotasyon yaparız.
Fizik gücü ve bire bir adam geçmede Kerem'den daha iyi. Son vuruşlarını da geliştirirse Kerem'den belki de çok daha iyi olacak.
 
Kerem'in tek bacağı etmez şu anki haliyle. Babel denen emeklidense Barış'a şans verilmeli ama.
 
Fiziği ve suratı iyi ama oyun bilgisi zayıf.Cok çalışmalı, çalıştırılmali, kesinlikle kiraya verilmemeli,potansiyeli fazla.Simdilik tek silahı içeri girip sut atmak onu da iyi yapıyor açıkçası ama biraz ver-kac ,duvar olma ,ceza sahasına fazla girme gibi repartuara eklemeler yapabilirse fiziği ile Kerem'den daha fazlası olabilir.
 
Sag kanatta kendisinin oynadigi maclarda hem kendi performansi goze carpiyor hem de takimin oyun gucunu yukseltiyor.Bu sezon sag kanatta basladigi Trabzonspor,Gaziantep,Samsun ve Basaksehir maclarinda takimimiz cok iyi futbol oynadi.Uc maci rahat kazanirken diger maci son dakikada kazanmamiza ragmen resmen rakibin ceza sahasinda oynayarak kazandik.

Bu performansini devam ettirirse kendisini tutmamiz cok zor olabilir.Zira muthis bir fizigi,hizi ve gelismekte olan vurus becerisi var.
 
Yazacak, tarif edecek bir kelime bulamıyorum... Tek başına 100 dakika boyunca artık illallah ettirdi rakip oyuncuları. Hiç ortada umut yokken saldırarak aldığı, hücumları kestiği ya da hücumlarımızı başlattığı onlarca pozisyon var sayamadığım... Enerjisini daim etsin Allah. Sahanın ayakta kalan yalnız adamlarından.
 
Kendisini inanilmaz gelistirdi.Zaten var olan muthis bir fizik gucu ve hizi vardi.Ama Baris bu sezon bunlarin ustune oyun zekasini da ilerletti.Ozellikle artik o ilk sezonlarinda sag kanatta topu aldiginda kafasini egip karanliga giden cocuk yok.Var olan bu hizi ve fizik gucu bilindigi icin her zaman cok sey hayal ettiriyordu.Bu hayal ettirdiklerini boyle kritik bir sezonda bizlere izletmesi harika.Ustune birden fazla mevkide harika oynamasi da cabasi.Yuruyedur Aslanim !
 
Son düzenleme:
Hızı ve gücü zaten vardı. Karar mekanizması da geliştikçe takıma kattığı güç de net şekilde büyüdü. Avrupa takımlarının iştahını arttırmaya devam ediyor.
 

Üst