Basketbol Grup Maclarimiz EDIRNE'de (7-8-9 Ekim)

7-8-9 Ekim tarihlerinde Turkiye Kupasi ceyrek final grup maclari Edirne'de oynanacaktir.

A GRUBU
(Edirne Mimar Sinan Spor Salonu)

Efes Pilsen, İTÜ, Karşıyaka, Galatasaray

7Ekim Cuma
saat 16:00 ITÜ-Karşıyaka

saat 19:30 Efes Pilsen-Galatasaray

8 Ekim Cumartesi
saat 14:30 Karşıyaka-Efes Pilsen

saat 16:30 Galatasaray-İTÜ

9 Ekim Pazar
saat14:30 Efes Pilsen-İTÜ

saat 16:30 Karşıyaka-Galatasaray
 
Türkiye Kupası Hakemleri Açıklandı

Türkiye Kupası maçlarında görev alacak hakemler MHK sorumluları ve teknik komiserler açıklandı. 16 takım ile Edirne, Denizli, Şanlıurfa ve Tokat'da yapılacak olan Türkiye Kupası maçlarında görev alacak hakemler, teknik komiserler ve MHK sorumluları şöyle:

A GRUBU - EDİRNE
MEHMET KESERATAR
UFUK AKYÜZ
RECEP ANKARALI
EMİN MOĞULKOÇ
OZAN ÇAKAR
ORKUN YURTDAŞ
CAN ATSÜREN
RÜŞTÜ NURAN
ÇETİN ARTAN
KAAN BÜYÜKÇİL

B GRUBU - DENİZLİ
ENGİN KENNERMAN
ERSAN ERGÜLER
SERKAN EMLEK
TARKAN TUSER
ZAFER YILMAZ
BERK TORUN
ERŞAN KARTAL
ELİF İNCİ
ÖZLEM YALMAN

C GRUBU - ŞANLIURFA
AYTUĞ EKTİ
İSMAİL AYDIN
SERDAR ÜNAL
TUNÇTAN DURMUŞCAN
MUSTAFA AKILLIOĞLU
FATİH USLU
ELÇİN DEMİR
DENİZ KIYAK
UĞUR ÖZEN

D GRUBU - TOKAT
FATİH SÖYLEMEZOĞLU
ALPER ÖZGÖK
HALİL BALDEMİR
ALİ ŞAKACI
VEDAT BORULDAY
SAMİ ÖZEL
YENER YILMAZ
FATİH ASLANOĞLU
İSMAİL KESER

MERKEZ HAKEM KURULU SORUMLULARI

A GRUBU (EDİRNE): A.Kadir ÖZÇELİK
B GRUBU (DENİZLİ): Firuz KOCAŞ
C GRUBU (ŞANLIURFA) : Namık Kemal AYDIN
D GRUBU (TOKAT): Aydemir EKTİ

TEKNİK KOMİSERLER
A GRUBU(EDİRNE):Şükrü Koşar- Melih Erdem-Burhan Ertetik-Serdar Yiğitsoy
B GRUBU(DENİZLİ):Saruhan Megrel-Yaşar Berber-Altan Koç-A.Yaşar Erdinç
C GRUBU (Ş.URFA): Mustafa Arda- Musa Kerkez- Ender Çıldır- Sailm Bozyel
D GRUBU (TOKAT) : A.Kemal Çımagil- Resul Akçay- Halil Yılmaz
 
Türkiye kupası ve Cumhurbaşkanlığı kupası maçları Sky Türk teymiş,dün reklam yaparken gördüm.Ama Türkiye kupası maçlarına grup maçları dahilmi bilmiyorum.
 
TBL takımlarından Pınar Karşıyaka, Senegalli Ya Ya Dia’yı renklerine bağladı.

JENKİNS’İN SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ
Pınar Karşıyaka kulübünden yapılan açıklamada geçen sezona Rusya'nın Lokomotiv Novosybirsk takımında başlayan 2.03 boyundaki Ya Ya Dia daha sonra İsrail'in Haifa BC ekibine transfer oldu ve İsrail Ligi'nde 14.1 sayı, 8.4 ribaunt ortalamalarını tuturdu. Pınar Karşıyaka Basketbol Şubesi Basın Sözcüsü Ünal Tuncer, Dia’nın, Avustralya, İtalya, Rusya ve İsrail'de de forma giymiş tecrübeli bir oyuncu olduğunu belirterek “Takıma katkısı büyük olacak'' dedi. Tuncer ayrıca bekleneni veremeyen Willie Jenkins'in sözleşmesinin de feshedildiğini söyledi.
Kaynak:basketbolseverler.com
 
Trakya UNI edırne tayfası ve cevre ıllerden gelen taraftarlarla takım yalnız kalmadı..
hepsıne tesekkurler..
gercekten cok ıyı bı ıse ımza attılar..
 
Grup maclarında takımı yalnız bırakmayan herkese cok tesekkürler.Müthis bir destek vardı... :claps
 
superspor comdan umut gunes galatasarayımız hakkında guzel seyler yazmıs
gecen senekı cımbom ıle bu senkı arasında 18 derece fark oldugunu efese kok sokturdugumzuden fatıhın domınant pıvotlardan dıxon ın daha da ıyı olucagından galatasarayın beklentılerın uzerınde bır takım olucagından ve turkıye kupası maclarında ve gelen transferer ıcın halıl hoca ya kocam bır brova demıs


Türkiye Kupası
10.10.2005
Bir kaç maç seyrettim, maçları izleyenlerden bilgiler aldım, TBF sağolsun, elimde istatistikler yok ama işte karşınızdayım.

Önce bir eleştiri: Daha tek bir resmi maç oynamadan elemeli Türkiye Kupası ilk turuna çıkmak ne demek? Hazırlık dönemini fazlaca uzatan (biraz da milli oyuncuların çokluğu ve parasızlıktan geç kalmış transferler nedeniyle) takımların adlarının kupadan silinmesi demek.

Beşiktaş böyle kurban oldu, Karşıyaka böyle kurban oldu. Ülker az daha böyle kurban oluyordu.. Edirne’de Efes’i bildik, 2’de 1 yaptık. Onu basketboldan hiç anlamayanlar da yapar değil mi? Beni şaşırtan Karşıyaka’nın zayıf görüntüsü değil (Hazırlık maçları da o görüntüdeydi) Galatasaray’ın geçen yıla göre 180 derecelik dönüşüydü. Bakmayın 20 farka ilk gün Efes’e kök söktürdüler. Sonra İTÜ ve Karşıyaka’yı farklı yenip haklı olarak turladılar. Halil Üner’e bir koca bravo.

Bir kocaman alkış da Ülker’de ve Milli Takım’daki paslı görüntüsünden sıyrılan Fatih Solak’a. Fatih ligin dominant pivotlarından olabilir.

Dixon duyduğumuz kadar iyiymiş, daha da iyi olacak. Garnett ve savunma yönü kuvvetli Hadley için biraz zaman lazım. Sağır pivot Allred yollanıp alınan Jeff Hagen da kadroya girince G.Saray beklentilerin üzerinde bir takım olur.
İTÜ acilen birşeyler yapmazsa bu ligde tutunamaz...

Denizli’yi cuk oturttuk. Fenerbahçe ve Telekom elele turladılar. Kambala, Stevenson ve Mrsiç Fener’in üç silahşörü. Levent yedek uzun pozisyonunu doldurmuş gibi. Hazırlık maçlarının en iyilerinden Rasim’in sakatlığı 1 aydan uzun sürmezse, Semih ve Hakan da katkı vermeye başlarsa Fener iyi yerlere gelecektir.

Telekom onca yeni transfere rağmen iyi bir kimya yakalamış. Bunda transferlerin ekip oyununa yatkınlığı etken. Haluk, Tutku, Jensen bu ligin en iyi profesyonelleri. Uzun ve geniş Dudley’i çok beğendim. Koç Ercüment Sunter, Gazi, Adem ve Mutlu ile rotasyonu 8-9’a çıkardığında Telekom da ilk 4 adaylarımızdan olacak.

Beykoz ve Erdemir’e Allah kolaylıklar yabancı versin. Bu kadrolarla ve oyunla lig sonunda kabus görürler. Yazı uzadı, okunması zaman alacak. Urfa ve Tokat yarına kalsın..
 
abi bence takım zaten ortadad bi sorunumuz garnet ve skorer bi 3 numaralı oyuncu destek bi oyuncu alınmassa desean ın yanına adam cok hırpalanır her mac 20 sayı atmak zor ve yorucu olur bide defans ve ribantları dusun ama takım iyi yolda bunu edirdede gordukkk :atki :atki
 

Üst