Basketbol Şube Sorumlusu Burçin Aslan

Galatasaray Spor Kulübü Basketbol Şube Sorumluluğu görevine Yönetim Kurulu Üyesi Burçin Aslan getirilmiştir.

Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz.

GSbasket.Org


 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Amatör yöneticiler tarafından yönetildikçe başarı imkansız.

Gherardini gibi bir model lazım bu takıma. Yoksa hep çakal menajerlerin kucağında oluyorsun.
 
Burçin Aslan GS yönetim kurulunun basketbol şubesinden sorumlu üyesi oldu arkadaşlar. Gherardini ile aynı pozisyonda değil. Burçin Aslan'ın FB'deki karşılığı Ozan Balaban... Gherardini'nin GS'deki karşılığı ise Ömer Yalçınkaya...

Burçin Aslan, selefi Can Topsakal'dan örnek almalı, yapmaması gereken işler anlamında... Başarılar...
 
Burçin Aslan GS yönetim kurulunun basketbol şubesinden sorumlu üyesi oldu arkadaşlar. Gherardini ile aynı pozisyonda değil. Burçin Aslan'ın FB'deki karşılığı Ozan Balaban... Gherardini'nin GS'deki karşılığı ise Ömer Yalçınkaya...

Burçin Aslan, selefi Can Topsakal'dan örnek almalı, yapmaması gereken işler anlamında... Başarılar...

Ama bir fark var bizde Can Topsakal kendi yönetiyor süreçleri, transferleri bile. Ömer Yalçınkaya hep arka planda sadece açıklama yapan kişi konumunda oldu.

Orada Gherardini ayarlıyor her şeyi. Yalçınkaya mevkisine basketbolu bilen bir yabancı getirilip yönetici ise pasif olmalı ve sadece Galatasaray'ın tribün, salon, gider-gelir dengesi gibi işler ile ilgilenen ve rapor alan işletmeci konumunda olmalı.

Menajerler ile transfer pazarlığı yapan/yaptıran değil. O yüzden bizde ki konumlar ile reelde olan farklı.
 
Resmi sitede gordugumuz kadariyla, kendisi 1984 dogumlu. Yani 33 yasinda. Elbette artik dunyanin bircok yerinde, oldukca basarili genc yoneticiler ve teknik adamlar da var. Bu anlamda yas tek basina bir elestiri sebebi elbette degildir. Eger kisa kariyerinde, baskalarinin basaramadigi buyuk isleri basarmissa, elbette yoneticiligi ve gorevleri haketmistir.

Ancak kendisinin gecmis is hayatina baktigimizda, basketbolla alakali profesyonel veya amator herhangi bir tecrube goremiyoruz.

Kendisinin twitter'ina baktigimizda da, Eurocup sampiyonlugumuzdan beri, basketbolla alakali herhangi bir paylasim gozukmuyor. ( https://twitter.com/brcnaslan ).

Yani bir kere herseyden once, basketbolla, basketbol sporuyla ilgili birisiymis gibi durmuyor. Goruntu o ki, elde adam kalmadigi icin sube yoneticisi yapilmis gibi bir durum var. E peki nasil olacak bu is? 33 yasinda, hicbir basketbol gecmisiniz ve bilginiz olmadan, 50 yasindaki Oktay Mahmuti'nin yoneticiligini nasil yapabileceksiniz. Veya korktugumuz uzere, arka planda subeyi Can Topsakal yonetmeye devam mi edecek?
 
Son düzenleme:
Şahsen bir icraat görmeden olumsuz bir düşünce belirtmeyi uygun görmüyorum. Bu yaşta yönetici olduğuna göre adamda bir şeyler görülmüş demektir. Umuyorum iyi bir yönetici olur.
 
Icraat gormeden olumsuz dusunce belirtmeyelim de, yani kritik gorevlerdeki kisilerde, o gorevi hakedecek minimal bir backgroud aranmali diye dusunuyorum.

Ben nasil bir yazilim muhendisi olarak, Point Hotel Taksim'in Genel Muduru olamiyorsam, Burcin Bey gibiler de (kendisinin sahsiyla ilgili bir konu degildir. Tamamen uzmanligiyla alakali) Galatasaray Basketbol sube sorumlusu olamamali. Nacizane dusuncem.
 
Basketbol geçmişi olmayabilir lakin Can Topsakal gibi şubeyi enkaza dönüştüren birinden sonra daha kötüsü olamaz diye düşünmekteyim. Genç bir yönetici arkadaşımız ve destek olmalıyız kendisine. Belli ki isteyerek bu işe gönüllü olmuş. Hayırlısı olsun.

Saygılar.
 
Her şeyden önce iyi niyet önemli. Yeter ki şube ile ilgilensin, maçlara gitsin, oyuncuların saygısını kazansın.
Bu forumda çok güzel paylaşımlar yapılıyor buraya okumaya başlayarak bile bir yol kat edebilir. Kendisine gerçekten inanmak istiyorum çünkü bizi hep kandırdılar o pozisyondaki insanlar.

Bir de ricam var kendisinden, Ömer Yalçınkaya ile yolları ayırsın.
 
Kendisinden önceki zata olduğu gibi milyonlarca Galatasaray taraftarının kendisine sövmesini istemiyorsa o yoldan gitmez, güzel şeyler yapar.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Haklısınız Ömer Yalçınkaya'da görevden ayrılmalı. Bir de bu kadar çöp adamı nereden bulmuş, hesabı sorulmalı. Bir de merak ettiğim birşey var, belki forum içinde cevabını bilen vardır. Bu forumda geçen senelerde Ergin Ataman'ın ve oyuncuların ne kadar aldığını aşağı yukarı biliyorduk. Bu sene ne Erman Kunter'in ne de oyuncuların ne kadar aldığını göremedim. Ben Erman Kunter'in Fransa'da 100.000 Euro yıllık kazandığını dahi düşünmüyorum. Kendisine ne kadar emeklilik ikramiyesi verdiğimizi bilen var mı?
 
Kendinden önceki vasıfsızın güdümünde olacak gibime geliyor. İnşallah yanılırım. Dursun oldukça hayal bile kurmak içinden gelmiyor insanın.
 
Burçin Aslan'ı ilk defa Okan Buruk'a tepki verdiği sözleriyle adını duydum diyebilirim.
"Zamanında takım arkadaşlarının emeklerine saygısızlık etmiş birinin meslektaşına saygı duymasını beklemesek de haddini bilmesini isteriz. Yollarımızın tekrar kesişmemesi dileğiyle."

Umarım Can Topsakal'dan basketbol şubesi için bir fikir, öğüt ya da herhangi bişey almaz alsa bile asla uygulamaz(!). Bu hem kendisi hem de basketbol şubesi için en hayırlısı olur.

İnşallah yaşı gibi fikirleri de gençtir.
 
Bu arkadaşın Basketbol ile uzaktan yakından ilgisi olduğunu sanmıyorum. Zira bu yönetimde basketboldan anlayan kaç kişi var ki zaten? Ne olursa olsun ön yargı ile yaklaşmadan bir süre beklemekte fayda var...

Belki bu görev sayesinde basketbolu sevecektir, Galatasaray basketboluna katkı sağlayacak bir noktaya gelebilir. Can Topsakal basketbolun içinden biri de ne oldu sanki adam şubeyi bitirdi. Bu arkadaş için öncelikli temennim basketbola bir an önce ısınması, Galatasaray Basketbolunu yukarıya çekme arzusunun belirmesi ve bunun neticesinde Özbek denen basketbol cahili, vizyonsuz başkanımızı köşeye sıkıştırarak bütçeyi artırabilecek adımlar atması...
 
Yeni Basketbol Şube Yöneticisi Burçin Aslan ile ilgili çok eleştiri yapılmış ancak konuşulanlara göre kendisi iyi bir ekip ile bu göreve bizzat talip olup gerçekten de şubeyi istenilen yere getirmeyi hedefleyen bi kişi.

Hepimizin yakından takip ettiği üzere ilk icraatının da Oktay Mahmudi' yi tekrar Erkek Takımı başına getirmek olduğunu söylemeye gerek yok sanırım.
Ekibiyle beraber taraftarın ve basketbolseverlerin beklentilerine cevap verebilleceğine inanıyorum.
Tekrar hayırlı olsun.
 
Bence de ,yaşı çok genç bu işlerden anlamaz gibi yorumlar yapmak için erken. Can Topsakal gibi fecaat bir adam varken Burçin Aslan beye destek olmak düşer bize. Ne olursa olsun belli bir süre verilmeli hemen eleştirilmemeli ki ben hala bu takımın Oktay Mahmuti gelmesine rağmen kolay kolay toparlayamayacağını düşünüyorum. En azından bu sene için. Seneye kendi takımıyla başarılı olacağına inanıyorum. Bu sene ne kadar yukarıda bitirsek kardır. Küme düşme potasından uzak tutuması yeter. Çünkü Erman Kunter ve Topsakal zaten yeteri kadar rezil ettiler takımı.
 
Dursun Özbek'e çok yakın kulüp üyemiz Denizhan Ege, "Başkan hatalarından ders çıkardı. Yeniden seçilirse artık çok daha az hata yapacak. Bizler de daha çok yardımcı olacağız. Can Topsakal yeni yönetimde yer alıyor ama etkinliği 0'dır." diyor. Umarım öyledir diyorum Burçin Aslan ile güzel günler geçiririz diye ümit ediyorum. Hakkında olumlu yorumlar duydum bugüne kadar.

Kendisinden ilk isteğimiz bugün salonda takıma destek vermesidir. Oyuncular, tribünde yeni şube yöneticisini kenarda da Oktay Mahmuti'yi görünce bir reaksiyon verirler diye ümit ediyorum.
 

Üst