• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Basketbol Süper Ligi 10. Hafta | Galatasaray Nef 74-55 Gaziantep Basketbol

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:16
Muhsin’in kalitesiz bir oyuncu olduguna kesinlikle katilmiyorum. Bizim takimda back up yerli olarak cok is yapardi, en azindan Mahir’e gore cok cok daha yonlu, yer kaplayan, bitirisi de fena olmayan bir uzun.
Muhsin Mahir'den çok daha yönlü bir oyuncu.

Muhsin Yaşar, Mahir'in milli takım görmüş versiyonu. Fizik olarakta, atletizm olarakta ve oyun zekası olarakta başka hiçbir farkı yok. Dün son çeyrekte bir hücum bomboş smacı vurmak için o kadar geç hareketlendi ki geriden gelen Muhaymin yetişip kendisini blokladı. Ondan 2-3 hücum öncede bomboş turnikeyi kaçırdı.

Bizim ihtiyacımız hiç değilse parmak hassasiyeti olan, biraz hareketli ve biraz basketbol zekası olan bir yerli uzun bulabilmek. Umarım Samet Yiğitoğlu'nu takip ediyoruzdur.

Semih Erden ve Ömer Aşık'tan sonra kaliteli yerli pivot göremedim kendi adıma.

Transfer edeceğimiz uzunu Mahir ile kıyaslayarak ondan iyi diye alırsak vay halimize. Sadık için nasıl bonservis verdiysek Furkan içinde verip almalıyız.Ligdeki en iyi yerli pivot bana göre .

Furkan Efes'e Egemen bize Mahir Beşiktaş 'a gitse :) Efes ve biz bonservis ödeyelim.

Geri