• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Basketbol Süper Ligi 11. Hafta | Onvo Büyükçekmece Basketbol 63-67 Galatasaray Nef

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
3. periyot başında rüzgarı arkalarına alıp hızlı başlamak isteyecekler muhtemelen. İzin verirsek rakibi bir daha yakalayamayabiliriz.
 
Sadık faul problemine girince hücumda tıkandık devrilen 4 lere alan bırakmadılar. Mahir 'i transfer eden akla ne diyeyim yetersiz olduğu için oynatamiyoruz süre veremiyoruz.
Ennis yerine McGee daha fazla sahada kalmalı. Ennis'in topsuz oyunu zayıf basit hataya fazla meyilli. Umarım seneye kalmaz.
Takımın gücü bu kadar. Çekmece basit pozisyonları sayıya çeviremedi top kayıpları skoru belirliyor.
Bu takım böyle gidecek gibi. İnşallah kazanırız bugün.
 
Rakibin pivotları az iyi olsa gerideydik. maçı erkenden koparmak varken de ilk periyotun sonundaki rotasyon bizi aşağıya çekti. o ara 4 dakika sayı atamadık.
Rotasyon mecbur olacak Sinan'a Mahir'e süre veremiyorsan Erkan yerine yumuşak Muhaymin'i alırsan 8 kişi oynarsın fiilen
 
Rotasyon oyuncularımız skoru yukarı çekemiyor. Set hücumlarımızda topu hızlı dolaştıramıyoruz. Sıkıntılarımız bi yana hakemler onların savunmasında temasa izin verirken bizim savunmamıza sürekli faul düdüğü çalıyorlar.
 
McGee ikinci yarıya çok istekli başladı. Maşallah diyelim...
 
Can son maçlarda insiyatif alıyordu,onada dikkat etmek lazım tıkandıklarında.
 
Yine verilen hücum ribaundu üstüne yenilen sayı.

Abi tamam uzun yokta potanın dibinde ribaund verme ya.Bunu yapma yani.
 
Hakeme bakar mısınız teknik faul vereceğine uyarıyor futbol sanki.
 
Crawford net teknik yemeli ya.Kışkırtıp el kol yapıyor yakın mesafe.
 
Jordan Crawford, Ergin Ataman taktiğiyle takımını gazlamaya çalışıyor.
 
Crawford ne zaman teknik yiyecek acaba?
 
Bost neden oturuyor hala?
 
2 hücum haricinde tüm hücumlarımız rezalet 2.yarı başladıktan sonra.

Bu arada 1 kerede boş şutu sokan biz olalım.El üstüyü geçtim boş şutu sokun bari ya.Hem kaçırıyorsun hem kötü hücum ediyorsun hem kötü savunma yapıyorsun.
 
Yunus emre'ye çok sataşıyor crawford. Yunus emre senden hücumda üst düzey beklentimiz yok ama bari bu kadar rahat sayı atmasina izin verme be usta.
 
Aynen hakemlik bir şey yok aynen göremiyorum aynen .. . Tekniği vermediği yetmiyormuş gibi bir de Ennis'e olmayan hücum faulü verdi sırf seyirci tepkisinden maçı dengelemek için.
 
10 hücum yaptıysak 8 tanesi kötü zorlama hücumlar arkadaş ya.
 
Rakibimiz öne geçti. Kriz geçireceğim şimdi şaka gibi ya
 
Pistiolis oyuna müdahale etme konusunda çok etkisiz.
 
Aynen hakemlik bir şey yok aynen göremiyorum aynen .. . Tekniği vermediği yetmiyormuş gibi bir de Ennis'e olmayan hücum faulü verdi sırf seyirci tepkisinden maçı dengelemek için.

Yok hocam farklı olacaklar marjinal olacaklar ya hakemlik bir mevzu yokmuş :D Hakemlerin bu kadar bariz Galatasaray aleyhine düdük çaldığı yerde hala farklı olacağım diye hakemlik bir şey yok diyebilenler var çok acayip. Sadık'a çalınan saçma sapan 2 hücum faul, maçın sonucuna etki ediyor şuan. Neyse hakemik bir durum yok devam :)
 
Son düzenleme:
Oyuncularımız siniyor resmen. Biraz agresif olun be.
 
Geri
Üst