• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Basketbol Süper Ligi 7. Hafta Frutti Extra Bursaspor - Galatasaray Nef

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Orkun Oktay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15

Hangi takımı maçı kazanmaya yakın görüyorsunuz?

• Frutti Extra Bursaspor

Oy: 7 31.8%
  • Galatasaray Nef

Oy: 15 68.2%

• Kullanılan toplam oy
    22
Puanları 0
Çözümler 0
@Orkun Oktay
Bu macin favorisi ne kadar Bursa olsada, sanki bir seyler olacak maca 5-20 gibi bir skorla takim baslayacak gibi geliyor. Mac son topa kalabilir.

Bir mağlubiyette buradan bekliyorum. Hadi şaşırtın beni..!

Maç kadrosundan haberi olan var mı? Floyd oynar umarım çünkü ribaund desteğine fazlaca ihtiyacımız olacak bu maçta. Rakibi havaya sokmamamiz adına ribaundlar çok değerli olacak bu maç.

Maç kadrosundan haberi olan var mı? Floyd oynar umarım çünkü ribaund desteğine fazlaca ihtiyacımız olacak bu maçta. Rakibi havaya sokmamamiz adına ribaundlar çok değerli olacak bu maç.
19.45 gibi aciklanir.

Sürpriz bir galibiyet bekliyorum biraz. Gerçi kadro olarak çok eksik kaldık son günlerde gidenlerle birlikte; o da ayrı mevzu.

Edit : Yanlış yere yazmısım :D

Bizim için ölüm kalım maçı gibi bir maça çıkacağız. Kazanırsak iyi bir ivme yakalarız...

Uzunların kolay faul problemine girmemesi gerekiyor ki ben pota altında canımızın çok yanacağını düşünüyorum. hücumda kısaların eline bakacağız gibi duruyor. uzunlardan extra bir isim çıkarırsak iyi olacak.

Adamlar 40 dakikadir non stop sovuyorlar bize

Bursaspor'u savunma yaptıkları anlarda topu iyi paylaşıp yormamız gerekiyor, top kaybı yaparak hızlı hücuma çıkmalarına ve onlara çok fazla düşünerek hücum etme şansını vermememiz gerekiyor.

Maci izleyebilecegimiz link var mi?

Bursaspor dar rotasyonuna rağmen çok iyi oynayan, sonuna kadar mücadeleyi bırakmayan bir ekip. Evlerinde daha da iyi oynuyorlar. Bizim kadroya bakınca galibiyet almamız sürpriz olur diye düşünüyorum.

Gs benchinin tam arkasindayim.Aramizda 1 bucuk metre falan var.Hocanin yardimci ekibi Sadikla cok ekstra ilgilendi.Ilk 5 basliyor zaten.

Link varsa ben de alabilirim

Şu an açtım maçı ilk 7 dk ön plana çıkan bir durum oldu mu ?

Ribaundlarda ciddi üstünlük kurduk sürekli saldırıyoruz. Ne yaptığını bilen bir takım var sahada bakalım.

Son 2 yaptığımız faul çok basit oldu gibi.Özellikle Muhaymin geç kaldıktan sonra arkadan neden yaparsın ki.

Geri