• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Basketbol Süper Ligi 7. Hafta Frutti Extra Bursaspor - Galatasaray Nef

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Orkun Oktay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15

Hangi takımı maçı kazanmaya yakın görüyorsunuz?

• Frutti Extra Bursaspor

Oy: 7 31.8%
  • Galatasaray Nef

Oy: 15 68.2%

• Kullanılan toplam oy
    22
Ian Hummer fena cop ya oyle boyle degil

Bizimkiler de maç içerisinde bazı anlarda aptallaşma süreci yaşıyorlar...

Yok ki , maçı çevirecek adam yok. B*k var gibi gönderdiler bütün joker adamları. Kim sayı atacak bu takımda da kim hücum edecek rakibe şimdi debelen dur... Kravish boyalı alanı kapatır şut da atardı, Ndour şut atardı, Kerry leblebi gibi sokardı, Melo atardı... Şimdi tıkanır kalırsın böyle.

Buradan çıkmamız için ekstra karakter koyacak winner oyunculara ihtiyacımız var.Bost'tan başka da böyle isim yok yazık gerçekten.

4 Kasım Tofaş maçı + milli ara ve 19 Kasım Bursa maçı.

15 günlük sürede 1 tane uzun bakamadınız mı ? Bugün uzunun olsa şu fark erimezdi,geriye düşmezdin.

Öyle bir isim ki dünya Galatasaray'ı konuşacakmış.En iyi bildiğiniz şey gündemi değiştirtmek.İcraat yok.Demezler mi adama hani paran yoktu o yüzden Melo-Kerry-Canaan üçlüsünü tutamamışdınız diye.

Kabaca +3🔥

61-63

Bu kadar eski hakemlerin, seyircinin iki baskısıyla saçma sapan kararlar vermeleri de utanç verici...

Hele şu tahriklere göz yummak nedir, anlamadım...

Onuralp şu faulün neyine itiraz ediyorsun acaba

63-70 öndeyiz

Bu sefer de bizim lehimize saçma bir faul çaldı Onuralp'e.

Onuralp adamı sağ kolunla itiyorsun sonra da ben faul yapmadım diyorsun. İyi bir beş numaramız olsa hem Ahmet hem de Zach çoktan oyun dışı kalmışlardı.

Sosyal medyada iki güzelleme görünce bir yerleri kalkmış bunun da. Salak mısın basketbol kuralını mı unuttun ? Adama alenen faul yapıyorsun, ne ağlıyorsun zırlıyorsun ?

Hakem kaşınıyor

Aferin Bost. Anladığı dilden konuşacaksın. Şimdi de biz çektik o tuzağa salakları. Yalnız Onuralp'in taktığı çengel değil mi Bost'un beline hücum ederken?

Hadi be oglum ya bosa gitmesin su mucadele.Beni de kendinizi de burada Bursasporlu magandalarin kufurleri arasinda birakmayin :) Koyalim sessiz sessiz gitsinler evlerine..

Ulan Bost harbi akıllı adamsın. Adamlar 2 sayı atacakken hem 2 atış da bize aldırdın hem de sportmenlikle faul hakkını doldurdun Onuralp'in. Çok kritik ufak bir hamleyle maça büyük etki yaptın en kritik skorda.

Adamın koluna vurup sonra şaşkınlık içinde "noldu" demek de ne utanç verici...

Hoca Bost’u unutma kenarda.Yine hucumda tugla atmaya basladik.

Geri