• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Basketbol Süper Ligi 9. Hafta | Bahçeşehir Koleji - Galatasaray Nef

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14
2 pozisyon üst üste Boutsiele'den yediğimiz sayıların tek nedeni undersize kalmamız... Her maç bunlardan defalarca yiyoruz.

Muhaymin bence gayet yetenekli ve potansiyelli bi oyuncu. Pistiolisin bu zamana kadar cok az süre vermesi hata bence.

Muhayminde özgüven eksikligi var. Nekadar cok süre alirsa okadar gelisim gösterir bence
Dediğiniz gibi Muhaymin'in süresinin artması gerekiyor. Ayrıca bir uzun alınırsa daha iyi bir takım olacağız.

Bahçeşehir milano sendromu yaşıyor sanırım. bu kadar para harcayıp jones'a bağlılar. milano'da shield sakatlığı sonrası tepetaklak olmuştu.

Onde oldugumuz icin yok sayilmasin ama hakemler rezalet mac yonetiyor.

Hakemlerin bu tür teknik faul çalmalarına karşıyım,kime çalarlarsa çalsınlar.Çok basit teknik bunlar.

çocuk kendince sesli şekilde anlık tepki verdi ve teknik çalındı. yahu bu mantıkla teknikten geçilmez ortalık.

çocuk kendince sesli şekilde anlık tepki verdi ve teknik çalındı. yahu bu mantıkla teknikten geçilmez ortalık.
Gecen hafta Wilbekin’e,Hayes’e hatta Itoudis’e calmalari gereken tekniklerle maci alirdik biz.Bu kadar basit teknik faul kisiye gore takima gore degisiyor maalesef.

Takım değişimden sonra gayet iyi özellikle kısalar ve 4 numaralar. asıl sıkıntı ise 5 numarada, öyle bir sıkıntı ki takımı aşırı geriye götürüyor bu pozisyon. mesela fenerbahçe maçında kısaların curry modunda ama kazanamıyorsun çünkü pivotun yok. mesela şu maç rahatlıkla +15 olacakken pivot yokluğundan kafa kafaya gidiyor.

Ya son 2 dakika zorla yakalattik kendimizi.10 sayi farkla bitirmemiz gereken devre 2 sayiyla bitti.

Rahat götürebileceğimiz maçta fark 2 e indi.Ben yinede maçın son anlarına rahat gireceğimizi düşünüyorum skor farkından bagımsız.

Şu maçta Ndour olsa devreye 15 sayı önde girerdik.Morgan'ı eliyorum sezon başından beri pivotsuz oynuyoruz şaka gibi.

Fb maçı 1-2-3. periodlar, bu maç 1-2. Periodlar top havada iken sayı yedik. Bu nasıl savunma? Bu nasıl basketbol?

Gecen hafta ve bu hafta periyot sonlarinda saniyeler kala yedigimiz toplam sayi 12..3 saniye savunma yapacaksiniz ya..

Lehimize olsa da Oğuz Savaş'a çalınan da gereksiz bir teknik fauldü. Bir türlü bir düzeni sağlayamadılar bu teknik faul konusunda. Birde geçen sene pozisyon tekrarlarını gösteriyorlardı bu sezon neden gösterilmiyor acaba.

Bence Muhaymin’e caldiklari teknik faul disinda da rezaletler.Oguz bir ribaund pozisyonunda resmen sol koluyla Mahir’i yere yigdi,topu Bahcesehir’e verdiler mesela.
Bunun disinda da bizim sertlik gostermemize asla musaade etmiyorlar.

Bizim kadar kaşınan bir takım yoktur sanıırm. Ama hakemlerin maça en az 20 sayı etki ettiklerini rahatlıkla söyleyebilirim...

Dylan Ennis'i unutmayalım diye foruma yazacakken o kendini hatırlattı 👏👏

Sadik cok guzel bir smac yapti bugun ama 2 haftadir ciddi dususte.Fb macinda iyi degildi,bugun de cok gereksiz zorluyor ve 3 top kaybi yapti.

Abi bariz atis pozisyonunda olan faulu bile tartisiyorlar aralarinda

Gecen haftaki Fb macini kendi hatalarimizla kaybetsek bile bu takim bana keyif vermeye basladi Tofas macindan beri.

Mahir demek, rakibe momentum demek...

Geri