Basketbola yatırım..

G

Guest

Misafir
Galatasaray’ın 2005 yılındaki giderleri ise 70 trilyon liraya ulaşacak. Bu durumda gelir gider arasında 15 trilyon liralık bir açık meydana gelecek. Başkan Özhan Canaydın ve ekibinin yaptığı planlamada, profesyonel futbol gelirlerinden 13 trilyon lira elde edilmesi bekleniyor. Yönetim, ikinci olarak en çok harcamayı 1 trilyon 630 milyar lirayla basketbola yapmayı hedefliyor. Diğer şubelere göz atıldığında binicilik ve briç şubelerine para ayrılmaması dikkat çekiyor.
KAYNAK:MİLLİYET^www.galatasaray.com
 
İnşallah kongre üyelerinin gözünü boyamak için değildir.Gerçi onların gözünü boyamaya gerek yok;kaval çalınan koyunlar gibiler.Olaya sadece futbol olarak bakıyorlar.
 
yok kardes doğru haber..heryerde cıktı,1 trılyon 630 mılyar baskete yeterlımı? ben anlamam..Peki ne zaman ayrılcak bu para bu sezonmu,yoksa seneyimi?
 
1 milyon Euro yapar...1 milyonda sponsor,tv gelirleri,reklamlar vb. gibi gelse cok iyi bir rakam olur.Ama ne derece olur tabi orasi tartisilir...
 
6 yılda 24 milyonu sokağa atan bi basketbol şubesiyiz biz.. mamiçe (ki çok severim o ayrı) 900.000 USD veren bi kulübüz.. bu para mantıklı kullanılırsa yeterli olabilir ama mantık ve GS genel yönetimi çelişen kelimeler..
hayırlısı demeye devam ediyorum
 
Öndercim kaçırdığın bir nokta var... Sn. Yalçın Granit'in dönemindeki gibi değiliz,istersek 5 milyon dolar basketbolun geliri olsun bu para Klübe gidecek,basketbola değil. Yani ne olursa olsun bütçemiz 1 milyon Euro...
Bu paranın altı olur ama asla bir kuruş üstü olmaz...
Çok kötü çok...Ayrıca bu para önümüzdekisezon için,bu sezon için değil...
BJK VE FB nin basketboldaki gelişimini ve arzusunu bu yönetim ısrarla görmezlikten geliyor...
KOCAMAN BİR YAZIKLAR OLSUN....
Bu klüp Kaleci Fevzisi veya Hasan Kabzesizde var olur ama Basketbolsuz asla...
 
Evet bu rakam iyi değerlendirilebilirse iyi ancak, her şey para değil. taraftar olarak sizlerin ve bizlerin ewet bu para yeterli tamam takım iyi bir sezon geçirir demesi kadar saçma bir düşünce olamaz.
Taraftar olarak takımı desteklemezsen, maçlara gitmezsen, takımının lisanslı ürünlerini almazsan salona beleş girmeye çalışırsan, salonda taşkınlık yaparsan sonuç bu günkü olur. bilmiyorum ama kaç kişide bu sezonki forma var? yada başka bir ürünü? sakın bana hiçbiryerde satılmıyor, pahalı demeyin. eğer böyle derseniz bana ulaşın ilk fırsatta size ulaştırıyım mağazadan alıp!
 
Bu para agyet ıyı artık mutevazılık yapmaya gerek yok bu Subeye bu kadar para baglanıyorsa bılınkı burdakı ve burada olmayan bırcok arkadısmızız oz verısı sayesınde gerceklesıyor...

Benım bıldıgım kadarıyla bu paranın ıcınde Sponsorluk anlasmaları Tv gelırlerı ve buna benzer artı gelırler yok gayet ıyı bır para bakalım kong bana kalırsa rahat gecer...
 
Bende forma var.Bir de bu bütçeyle en azından bu sezonki iyi yabancılarımızı tutabiliriz.(Boddicker,Jacobson,Johnson,Monica,belki Crystal)Yalnız Türk oyuncu seçimi doğru yapılmalı ve oyunculara paraları düzenli olarak ödenmeli.Olay çok umutsuz değil.
 
Bu parayla hem erkekler hem bayanlara ayrıldı. bunun büyük kısmı 0/075'i erkeklere ayrılır heralde akıllı transferler yapılırsa ve buna yayın ve sonsorluk anlaşmaları dahil değilse iyi bir para yeterki oyuncuların alacakları zamanında ödensin.
 
Taraftarada iş düşünüyo
Bence yönetim bankada bir hesap açtırmalı ve galatasaray taraftarı istediği kadar yardım yapmalı.Ki çokta iyi para gelir.
1 milyon kişi 5 ytl verse
5 milyon ytl olur.buda;
5.000.000.000.000 yapar
5 trilyon
 
Milyonlarda taraftarımız var.Özellikle avrupa da.Onlar daha çok verir.Öyle bişey olursa bende her hafta 5-10 veririm.
belki hesaptan kat kat daha fazla olur.
 
Bence bu fikir üstünde fazla durmasınlar çünkü wazgeçerler ama süper bi düşünce ii yine alt sıralardan kurtuluruz.
 
1 milyon euro bence yeterlidir iyi bir kadro kurmak için. En azindan bu parayla 3 tane kaliteli yabanci alinabilir , ama işte bu sene en buyuk sıkıntımız turk oyuncularda zaten, adam gibi bi uzun bulabilsek turkiye icinden ve de birkac genc bulabilsek bench icin yukarilari zorlayabiliriz diye dusunuyorum.
 
Bu bütçe herşey öngörülerek oluşturulmuş tahmini bütçe sanırım...

İçinde sponsorluk anlaşması,yayın gelirleri vs. de var.

Ancak herkesin anladığı gibi bu paranın hepsi transfer için değil.Bütün basket şubesinin bir senesi için ayrılmış sanırım.Bayan takımı da,diğer giderler de buna dahil.Bunlardan arta kalan rakam transfer bütçesi olacaktır.
 

Üst