BBL 23. Hafta | Beşiktaş 72 Galatasaray 76

Ender Arslan'a rağmen kritik bir galibiyet. Kopan maçı bile kafa kafaya getirdik sayesinde. Tutku'yu izledikçe insan daha çok çıldırıyor.

Arroyo ise buraların adamı olduğunu gösterdi. Tutku ile son bölümlerdeki düelloyu burun farkıyla kazandı.
 
Ergin hoca ve aslanlarımıza tebrikler. Bu üstüste kaçıncı galibiyet oldu beyler, 10 mu? :)

Arroyo, Macvan ve Ndong bugünün bizim adımıza ön plana çıkanlarıydı, rakipte de Tutku. Yalnız pota altını hala iyi besleyemiyoruz, ikili oyunu beceremiyoruz.

Şimdi Karşıyaka maçı var sırada. Gelin bakalım "delikanlı" Karşıyakalılar, cehennem sizi bekliyor!
 
Maç sonunda Erman Kunter'in açıklamaları dehşet yalnız. Sonunda takımla beraber o da contayı yaktı, balatayı sıyırdı..
 
Maç sonunda Erman Kunter'in açıklamaları dehşet yalnız. Sonunda takımla beraber o da contayı yaktı, balatayı sıyırdı..

Neler dedi Tugay? Evde tv açık bi yandan kulak vermemiştin demeçlerine.

edit: İki üç aylık deneyimime nazaran söyleyeyim, Digiturk play baya iyi bu arada. Hiç takılmıyor nerdeyse ve görüntü kalitesi de çok iyi.
 
Ergin Atamana yapılan küfürleri içime sindiremedim.Ayıp ya insan mı şimdi o küfürleri edenler.

Birkaç kişide değil.Bütün türibün küfür etti ya.Beşiktaşın bize olan bu tavrını kıskançlıktan başka bir şeye bağlayamıyorum.

Beter olsunlar.Büyük ihtimalle bu sene onların sahasına gitmeyeceğiz.Ona seviniyorum.Hatta Beşiktaşla hiç maç yapmak istemiyorum.Bu ne ezikliktir arkadaş.İnsan düşmanına bu kadar küfür etmez.Utanmadımı o başkanları acaba.Merak ediyorum.:(
 
Neler dedi Tugay? Evde tv açık bi yandan kulak vermemiştin demeçlerine.

edit: İki üç aylık deneyimime nazaran söyleyeyim, Digiturk play baya iyi bu arada. Hiç takılmıyor nerdeyse ve görüntü kalitesi de çok iyi.

Muhabir röportaj esnasında Erman Kunter'e, Beşiktaş taraftarının geçtiğimiz sezon takımlarına 3 kupa kazandıran Ergin Ataman için yaptığı kötü ve küfürlü tezahuratı sordu. Erman Kunter bunun hoş olmadığını söylerken bir anda maçın sonunda kendilerine 2 adet teknik faulün es geçildiğini, bu pozisyonları Avrupa'da izletelim heryerde izletelim teknik fauldür gibilerinden birşeyler söyledi. Sonra da taraftarın buna kızarak HAKLI OLARAK çirkin tezahuratta bulunduğundan bahsetti. Bir de herkes kendi kapısının önünü temizlemeliymiş. Valla bizim kapımızın önü tertemiz, bal dök yala. Bunu çok fazla dile getirmek istiyorsa İpekçi'den en yakın Topkapı arabasına oradan da metrobüsle karşı yakaya geçebilir. Bizim elimizden kupa alındı kimse farkında değil..
 
Beşiktaşlıların hak ettiği senaryo bire bir bu.Daha iyisi olamazdı.Demirören'e veremedikleri zarar,şike sürecinde gösteremedikleri omurga bizim maçlarda sinir olarak dönüyor.
59-42'den sonra oynanan oyunu,Tutku rakipken Tutku-Ender eşleşmesini ise hiç hak etmiyoruz.Bize reva değil bu.
Markoishvili iyi ki geldi.O değişim şampiyonluk kaybettirecek olsa bile umrumda değil.Ben böyle oyuncu istiyorum.
 
Maçın 27-28 dakikasını kontrol edip, üçüncü çeyreğin sonunu ve dördüncü çeyreği kötü oynayarak kazanmak dersler çıkartmak konusunda önemliydi. Son çeyrekte sadece Arroyo ve biraz da N'Dong ayakta kaldı. Özellikle de Arroyo'nun kazanan oyuncu karakterini koyması maçı getiren ana unsur oldu.

Diğer tarafta, Tutku'nun resitalini izledik. Tek başına takımını oyunda tuttu. Beşiktaş'a tarihinde görüp ve belkide görebileceği en büyük başarıları yaşatan eski koçları Ergin Ataman'a yapılanın adı kıymetbilmezlikten, vefasızlıktan başka birşey değildi.
 
KSK maçından sonraki ilk iç saha maçımızın Fenerbahçe ile olmaması için bir çok şeyden feragat edebilirdim yahu. :( Dişe diş kana kan intikaaam intikam !
 
KSK maçından sonraki ilk iç saha maçımızın Fenerbahçe ile olmaması için bir çok şeyden feragat edebilirdim yahu. :( Dişe diş kana kan intikaaam intikam !

Fener Maçın da da Kendimizi Kontrol Etmek Zorundayız.Bir Sonraki Maç da içer de Banvit İle =))

Anlamadığım Bir Şey de Bugün salonda Şahit oldum Nedir Bu BJK taraftarının Ergin Ataman İle Sorunu Hala çözebilmiş Değilim <=-P
 
Beşiktaş bir daha hayatı boyunca kesinlikle göremeyeceği başarıları kazandı basketbolda geçen sene. Ayrıca yine geçen sene Ergin Ataman' ın onlara aldırdığı oyuncular sayesinde bu sene maddi olarak ayakta duruyorlar. Tabi bizim sayemizde, onlara bonservis ödemesek şu anda ne olurdu halleri bilmek zor. Karaktersiz bir camia, gördüğüm en düzgün adamları başkanları Fikret Orman gibi. Bizim kızacağımızı falan sanıp Real Madrid bayrağı falan açıyorlar ama komik duruma düşüyorlar, sayelerinde eğleniyoruz farkında değiller. Bu kadar kafaları çalışıyor işte. Ahları gitmiş vahları kamış bütün spor dallarında yokları oynuyorlar ve hep eziliyorlar bize karşı. Bunun kuyruk acısı var fena. Zavallı ve bitik bir haldeler.

Maçla ilgili söylenecek fazla bir şey yok. Bir yanda iyi bir koç, diğer tarafta kötü bir koç. Hep diyorum Allah korumuş bizi Erman Kunter'den. Kesinlikle iyi bir hoca olduğuna inanmıyorum.

Bugün Fener - Banvit maçı var. Bir mağlubiyet daha geliyor lider olma şansımızı artıracak.

Kalan maçlarımız Karşıyaka, Tofaş (D), Fenerbahçe Ülker, Antep (D), Banvit, Hacettepe (D), Telekom. Lider bitirmek için şansımız yüksek. İçerdeki maçlarda salonu dolduralım artık.
 
Bjk büyük camia olsa idi, stad için tantana yapmaz tıpış tıpış olimpiyata giderdi. Taraftarı yok ki gitsin. Toplasan 8 milyon taraftarı var. Kalite olarakta düşük bir profil çiziyorlar. Ülkede tek büyük GALATASARAY ve diğerleri var. Çatlayın lan!
 
Şereflerini de feda etmiş olan çarşıpazara Ergin hocamızın cevabıdır bu galibiyet.Şimdi sıra İzmirin çarşısı Ksk da.Cumartesi salon full olmalı maç ta 15:00 a alınmış,belediye maçı ile çakışmıyor saatler.Sorumsuz Özyer ilk defa olumlu bir iş yapmış sanki...
 
Bunlar çok söversek bize koymazlar zannettiler herhalde. Sövseler de koyarız mesajını vermiş olduk. Daha da kimseye sövemezler.
 
Takımı kutluyorum fazla sayıda eksiğe rağmen maçı kazanmayı bildik,Markoishvili ve Arroyo maçın sonunda kritik yerlerde elleri titremeden şutları soktular.Bu arada Beşiktaş taraftarı Arroyo maçın sonunda şutları soktukça sahaya madde atıp Arroyo'ya küfür etti,sanırım bu küçük şikeci arkadaşlar Arroyo'nun şutları bilerek kaçırmasını falan istiyorlardı nasıl bir mantıktalar çözebilmiş değilim, çok kızıp saldıracak bir yer arıyorlarsa kendi yöneticilerine oyuncuları tutamadıkları için küfür edebilirler zira bugün basketbol takımlarının bütçesinin neredeyse yarısını Galatasaray'dan aldıkları bonservisle sağladılar.
 

Üst