BCL 2. Hafta - Hapoel Jerusalem 99-96 Galatasaray Ekmas

Galatasaray Ekmas, Basketbol Şampiyonlar Ligi G Grubu’ndaki ikinci maçında Hapoel Bank Yahav Jerusalem ile karşı karşıya gelecek. Sırbistan’da Aleksandar Nikolic Salonu’nda 1 Kasım Çarşamba günü saat 20.00’de seyircisiz olarak oynanacak olan mücadele Tivibu Spor 2'den canlı olarak yayınlanacak.
 
Rakip bu gece sezonu açıyor bcl'de. birkaç yerde okudum milli maç havasında takılıyormuş rakip taraftar. o yönden motive çıkacaklardır maça. Biz ise Efes galibiyetiyle geliyoruz, Bost bu gece sahada olacak. Rakip evinde değilken deplasmanda yenmek çok ekstra bir galibiyet olacak bizim için. muhtemelen hepimiz Jerusalem deplasmanına mağlubiyet yazıyorduk. paok ve Benfica jerusalem'i deplasmanda yenemez. biz yenersek paok mağlubiyetini amorti etmiş oluruz. olur da Allah korusun kaybedersek bcl'yi kapatır lig kovalarız artık. ben bunların play-inle de olsa bcl kovalayacağını sanmiyorum. ksk tarifesi yapar daha Aralık ayına girmeden Avrupa'dan kopar lige abanırız.
 
Muhaymin savunmada muhteşem katkı sagliyor maşallah. daha fazla süreyi hak ettiğini kanitladi şu maç verdiği performansla. maşallah aslana. yeboah'ın üçlüğü ile molaya gidiyoruz 30-26 öndeyiz.
 
Muhaymin güçsüz bu takımda işi yok. Ribaundu aldı elinden kaçırdı gucsuzlukten sonra telafi etti. Hücumda dengesiz Halilovic'in ayağına attı pası. Dengesi çabuk bozuluyor fiziğine göre çok güçsüz.
 
Son düzenleme:

Üst