• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BCL 3. Hafta | Hapoel Holon - Galatasaray NEF

Puanları 36
Çözümler 0
@Furkan Dillice
Galatasaray Nef, Basketbol Şampiyonlar Ligi C Grubu’ndaki üçüncü maçında İsrail’in Hapoel Atsmon Holon ekibiyle karşı karşıya gelecek. Holon Toto Arena’da 26 Ekim Çarşamba günü oynanacak olan karşılaşma saat 19.30’da başlayacak.

Hummer ve Ennis var mı kadroda

Caloiaro Sadık Mahir birlikte bir denesek

12-18 ilk çeyreği önde geçtik. İkisi de kadroda.

Maçı izleyemiyorum maalesef. kazanırsak liderlik geldi diyebiliriz, başarılar takıma.

Kopuk kopuk izleyebildim Holon temposuz biraz form tutsak alırız

Takım bana hiç güven vermiyor. Umarım kazanırız...

Rezil bir ikinci çeyrek oynadık.. Bu takım olmamış, olur gibi de gözükmüyor Sorumlular ayağa...

Yine serbest atış atamıyoruz, ayak üstü iki saçma hücum sonrası üçlük yiyerek 6 sayı geride girdik.

Uzun vadede takımda en güvenilecek isimler

1-Dee Bost
2-Dee Bost
3-Dee Bost

Çok dış atış kaçtı. Maalesef atıcı eksiği yine ön planda. Önde olabileceğimiz yarıda gerideyiz.

Dee Bost’un yaninda diger kisalarimiz Caner Erdeniz,Serhat Cetin,Altan Erol falan gibi gozukuyor maalesef.
Uzun problemi zaten Hummerla falan asilacak bir sorun degil.

Aldığımız iki kısa oyuncununda şutu yok be en önemlisi maçlarımız hiç heyecan verici olmuyor izleyesi bile gelmiyor insanın

Dış atıcıyı geçtim serbest atış adam getirsinler bir tane. Şu Morganın olduğu dakikalar beni çıldırtıyor kendisini shaq falan sanıyor heralde, post up oynayacak diye uğraşıyoruz içine ediyoruz hücumların.

Hem çok fazla kaçırıyoruz hemde çok fazla dış atışa kalıyoruz.Kaçırdığımız halde iyi bulduğumuz şutlarda oldu.Mesela o şutu sokacak bir Melo veya Kerry oldugunu varsayalım iyi hücumlar deriz hücumlara.

Angola kaçırıyor,Ennis her zaman sorumluluk almıyor,alsa iyi atıcı değil.30 saniye içinde Göksenin'e 3 dış atış geldi mesela.Çok fazla pozisyon geliyor ama değerlendirme konusu sıkıntılı.

Marvin Jones'da 2.13 ama kalıplı bir oyuncu değil.Morgan üzerinden pota altını zorlayabiliriz belki çünkü hem faul sıkıntıları var hemde fiziği sayesinde sayılar bulabilir belki.

Bu sezonda böyle arkadaşlar yapacak bir şey yok. hamle diye söylenmeye gerek yok çünkü şutör ve pivot eksikliği varken hummer'ı alıp geldiler.

Ben artık hamle yapsınlar demiyoru bu iş Keith Simmons'a kadar gider yoksa.

Emeği geçenlerin....... 3 ayda bunu başarmak çok ciddi art niyet ister. Haziranda koşa koşa gittiğim salona şimdi maçın saatini bile bilmiyorum burayı okuyup biraz açayım dedim maçı sadece. Onu da kapatacağım muhtemelen şimdi.

Ennis omuzlar geniş atletizm var güç var ama turnike atamiyorsun yanlış zamanda zorluyorsun şutun da yüzdesiz. Angola yumuşak şut ortalama. Ve Pistolis Calaioro 4 surekli oynatmaktan vazgeç artık

Yetkisi olsa branşı kapayacak insanlar transfer yapıyor, şu takımın olmayacağını Pistiolis anlamadı mı? Umudumuz Gökdeniz varın siz düşünün…

Geri