BCL 5. Hafta | Benfica 63-87 Galatasaray Ekmas

Gruptan play in ile çıktığımız takdirde gelen rakipler çok basit kaçıyor kağıt üzerinde. ya Tofaş gelecek ya derthona, derthona şuan lider ama murcia'nın yarın farklı bir galibiyetle derthona'dan ikili averajı alacağını ve gruptan çıkacağını düşünüyorum. 3. olacağımızı varsayarsak play in'de derthona'nın gelmesi kesin gibi bir şey. şimdi bunu cebimize koyalım.

sezonun bu bölümünde insanları tatmin eden Prepelic ve sezona flaş giren McCormack eklemeleri yapıldı. Ben bu transferlerin sadece ligi kurtarmak için yapıldığına inanmıyorum. tamam bu insanlar iyi niyetli degil, cidden değil. çok kötü yöneticiler eyvallah, ama ortada harcanan bir para var, bu para sadece ligde biraz totoyu kurtarıp 7-8'den play off yapmak için harcanmamıştır diye tahmin ediyorum. yarın Benfica maçından alınacak bir galibiyetle ben işlerin değişeceğini, zamanında karşıyaka'nın yaptığı gibi ligi sallamayıp tüm mesaiyi bcl'ye vereceğimizi düşünüyorum. (aslında karşıyaka o sezon 3 yada 4 olmuştu ligde ama o sezonun kalitesini de göz önünde bulundurursak çok normal, bizim küme düşmekten son anda kurtulduğumuz sezon) Play in'de gelecek rakipler dişimize göre zaten, kazanır kendini son16'daki gruplara atarsın ve tüm ilgi alakayı buraya verirsin. bu sefer öyle Telekom Bonn gibi aşırı sivrilen sistem takımları da yok. (en azından bildiğim kadarıyla, çok uç Tenerife veya Malaga gibi takımlardan kaçınırsın mesela) Son16'da gruptan çıkmayı kovalar, 4. senende nihayet top16'da sonuncu olmaktan fazlasını yapmış olursun. ha bide f4 yaparsan bu sezonu yedirirsin taraftara f4 kovaladik ondan ligi saldık cart curt diye. hoş kimse yemez ama Melo Trimble'ı sırf Felipe Melo ile adaş olduğu için pp yapan kitleye yedirirsin, o kitle de sana laf söyletmez.

bunları ben düşünüyorsam bu insanlar hayli hayli düşünüyordur. yarın kazanmamız çok önemli, sezonun kalanına yön verecektir yarın gelecek galibiyet. Mitrovic'i de gondermeyeceklerse böyle bir şeyle motive ederler diye düşünüyorum.


şuan genel anlamda şubeye bir motivasyon lazım. ciddi anlamda motivasyon lazım. mesela bu motivasyon nasıl sağlanır, seri galibiyetler alırsın. kötü de olsa alırsın galibiyeti ve o alışkanlık oturur sana, geçen yıl Pistiolis'in yaptığı gibi. kazanma alışkanlığı kazanalım yeter. bu sene böyle bir şey yok, mağlubiyet alışkanlığı var haliyle oyuncularda dehşet bir isteksizlik, bitse de gitsek modu. e başka ne kalıyor geriye, yaristigin kulvarlarin birisinde ileriyi hedef belirlersin o zaman oyuncuların tutumu değişir.
 
Kazansak Mitrovic 1 ay daha kalır. Kazanmasak eleneceğiz.
Kazanıp yeni hoca ve yeni transferle hem ligte hem Avrupa'da yeni güzel başlangıçlar yapalım.
 
2. çeyreğin bitmesine 7 dakika var. bost 3'ledi, yaptığı fauller saçma sapan fauller. neyse kurtarıcı diye getirenlere mustehak ne diyim.
 
3 kuruş tazminat vermemek icin şu rezilliği yaşatanların Allah belasını versin.
Utanmaz arlanmaz yüzsüzler.
Halla bide takıma transfer yapıyorlar, şu adama transfer yaptıranların..............
 
Acil koçun değişmesi lazım. Savunmada gereksiz yardıma giderek rakibe erken pozisyon alıp boş şut imkanı veriyoruz. Hücumda pg yok ama organizasyon da yok. Oldukça statik ve birbirinden habersiz topsuz oyunun olmadığı hücumlarda bireysel beceriye bakıyoruz.

Eskilerden Yeboah ve 3 guarddan (radebaugh walden bost) ehveni şer Walden'ı tutarım. Bost bitik Radebaugh güçsüz ne 1 ne 2 iyi savunmacı da değil hücumda pasif.

Halilovic Jarell gider bir 4 bir de pg lazım. Prepelic düşüşte ve yumuşak oyuncu olmasına rağmen ara ara faydalı olur. Yine de Kyle Allman gelse daha iyiydi Prepelic yerine.

Öncelik koç değişmeli paradan dolayı Pistolis ya da Hakan Demir mantıklı.

Bost Walden Radebaugh 3 lüsü olmaz.
 
Koc bence cok inat ama bu inadi hic walden bost vb’e olmuyor. Bugrahan bir mac kotu oynasin hemen 3 mac sure almiyor Ismet de oyle ama Bost ya da Walden olursa onlar oynuyor. Samet icin de durum ayni ben gercekten anlamiyorum. Koc bence sadece GS’a degil Turk basketbolu icin de zarar. Keske Samet Bugrahan baska takimda oynasalardi eminim onlar da boyle dusunuyordur.
 
Bence hakan demir haberleri doğru. Koç da kovulacagini bildiği için son maç laylaylom takılıyor uyuz olduğu oyunculara süre vermiyor. Buğrahan'a süre verilmemesini buna bağlıyorum ben.
 
Adam kendini kovdurmak için herşeyi yapıyor,hatta bilerek yapıyor ama rezill herifler bu adama halla transfer yapıyorlar.
 

Üst