BCL Play-ins | Galatasaray Ekmas 95-89 Basket Derthona

Göksenin 2 pozisyonda ribaund için mücadeleye eyvallah fakat pozisyon geldiğinde denediğin kötü üçlükten sonra gereksiz şekilde denediğin 2.şut forumda neden Göksenin konusuna bu kadar yorum yazıldığını gösteriyor.
 
Doğru karar.Dee Bost tam zamanında şuta kalktı.3 atış Dee Bost.

Üstüne birde ön alanda çok iyi baskı yaptı,Halilovic'inde yardımıyla basketi buldu.

Üstüne birde köşede üçlüğe kalkan TaShawn Thomas'a bloğu yaptı.
 
Walden yerine rotasyona Buğrahan ve İsmet 'i ekleyip süre versek daha hayırlı olur takım için. 7 yabancının sürdürülebilirliği yok Walden süreyi de hak etmiyor.
 
Göksenin ezbere pas atıp birde söyleniyor.Şu pası görerek ve bilerek Prepelic'e atabilse,kötü hücumumuzda cezayı kesecekti Prepelic.Oyun biraz hareketlenince Göksenin'in hata payı artıyor.
 
Sallandığımız bir çeyrekte şu son hücumumuz gerçekten iyiydi.Prepelic Walden'ın yapmadığı şeyleride yapıyor.Utanır mısın Walden ? O nasıl bir oyun görüşü öyle ya.

Dee Bost'un 3.faulü aldığı ana gidebilir miyiz ? Savunmadayız rakibin hücum süresinin dolmasına 4 saniye kalmış,o pozisyondada iyi savunma yapmış durumdayız.Sen hem 2 faullü adamını savunmaya alıyorsun hemde Mccormack'i çıkarıyorsun.Niye peki niye ?

Bekle hücum bize geçsin Bost'u al.Bekle hücum onlara geçtiğinde Halilovic'i al.Şunu o pozisyonda Galatasaray düşmanı yapar anca.
 

Üst