BCL Round of 16 | MHP Riesen Ludwigsburg 100-80 Galatasaray Ekmas

Pazar gecesi maç yaptık, Pazartesi seyehat ettik ve bugün maçı oynuyoruz. Ludwisburg bize göre 1 gün fazla dinlendi ve evinde oynuyor.

Normale bile favori olmadığımız maçta mevcut fikstürle kazanmamız baya baya zor bana göre.
 
gruptaki en zor maç bu deplasman bence, bonn deplasmanını kendi hatalarimizla kaybettik. içerdeki dijon maçını saymıyorum bile. ama dijon'dan ikili averaj alınır o zor değil. bugün bu deplasmanda kazandığımız takdirde rakiplerimizden ekstra bir galibiyet almış olacağız. bu maçtan sonra zor maçımız kalmıyor şartlara bağlı, içerde ludwisburg'u ve bonn'u yeneriz deplasmanda dijon'dan ikili averaji alırız ve 4/4 ile gruptan lider çıkarız. zaten ligi elden kayıp gitmiş bir takım için başka bir senaryo da dusunulemez. nispeten çok basit bir gruba dustugumuz ve ispanyollardan kactigimiz bir ortamda umarım bu fırsatı degerlendiririz. umarım nihayet şu turnuvada 4. senenin sonunda son16'dan ötesine gidebiliriz.
 
Rezalet oynuyor takım. Sadık dışında skor üreten yok. Ben söylemekten yoruldum ama çok kötü yabancı rotasyonumuz var. Allah bize sabır. Yakup hocaya yardım versin.
 
Az yedik bence bir yarıda 70-80 yeseydik bari...
Sadece 2.ceyrek sonunda biraz hareketlendik muazzam kotuyuz insallah toparlanirlar.
 
küfür kıyamet izliyorum maçı, şu kadronun kurulmasında emeği geçen herkesin Allah bin belasını versin başka hiçbir şey demiyorum.
 
bu oyuncular Mitrovic gibi bir kocu yedi.

Yakup Sekizkök gibi sakin, beyefendi birisini haydi haydi yerler :) Yönetim uyumasin
 

Üst